Τσιτσιπάς - Ντέλιεν: Δεύτερο εμπόδιο στο Roland Garros για τον Ελληνα τεννίστα!

Τσιτσιπάς – Ντέλιεν: Δεύτερο εμπόδιο στο Roland Garros για τον Ελληνα τεννίστα!

Ο Τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός στην πρεμιέρα του στο Roland Garros, επικράτησε 3-0 του Μάρτερερ και προκρίθηκε με άνεση στον 2ο γύρο, εκεί όπου θα βρει τον Ντέλιεν!

Ιδανική πρεμιέρα στο Roland Garros για Τσιτσιπά!
Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα του Στέφανου Τσιτσιπά στο φετινό Roland Garros. Ο Έλληνας τενίστας που είναι στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης κέρδισε με 6-2, 6-2, 7-6 τον Μαξιμίλιαν Μάρτερερ στον 1ο γύρο του French Open και προκρίθηκε στον 2ο γύρο! Μόνο στο 3ο σετ βρήκε ουσιαστικά αντίσταση, αλλά στο τάι μπρέικ πήρε αυτό που ήθελε! Εκεί μέτρησε η ποιότητα του Τσιτσιπά ο οποίος κέρδισε με 7-4 και έφτασε στη νίκη με 3-0 σετ. «Έμεινα πνευματικά δυνατός και έκλεισα το τάι μπρέικ τελικά» είπε. Μάλιστα, ο Έλληνας τενίστας είχε 36 winners και 20 αβίαστα λάθη.

Οι νίκες του Τσιτσιπά σε Grand Slams

O Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε τις 11 νίκες σε κυρίως ταμπλό σε Grand Slam. Ο Έλληνας τενίστας έχει 5 νίκες στο Australian Open από την εκπληκτική πορεία του στις αρχές του 2019, ενώ έχει άλλες 3 στο Wimbledon, 2 στο Roland Garros και μια στο US Open. Παράλληλα, ήταν η τρίτη του νίκη με 3-0 σετ σε Grand Slams.

Με τον Ντέλιεν στον 2ο γύρο του Roland Garros
Τον Βολιβιανό Ούγκο Ντέλιεν θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο του Roland Garros ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας θα παίξει με τον Ούγκο Ντέλιεν ο οποίος κέρδισε με 6-1, 6-3, 6-1 τον Πράνες Γκούνερσβαραν από την Ινδία κι εξασφάλισε το εισιτήριο για τον 2ο γύρο. Ο Βολιβιανός είναι 26 ετών, είναι στο Νο92 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ έχει φτάσει στο Νο 74. Δεν έχει παίξει με τον Τσιτσιπά στο Tour και δεν έχει στο παλμαρέ του κάποιον τίτλο!

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X