Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο τρίτος τίτλος της καριέρας του!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο τρίτος τίτλος της καριέρας του!

Ο Τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός, κατέκτησε τον τρίτο τίτλο της καριέρας του και βάζει πλώρη για Ισπανία και το Master της Μαδρίτης.

«Μάλλον δεν το ξέρεις, αλλά ήσουν ένα από τα είδωλά μου μεγαλώνοντας, μαζί με τον Φέντερερ φυσικά» ήταν τα λόγια του Τσιτσιπά στον Κουέβας λίγο μετά την τεράστια νίκη του! Ο Ελληνας τεννίστας ήταν εντυπωσιακός κερδίζοντας 2-0 τον Πάμπλο Κουέβας στον τελικό του Estoril Open. Μετά από τον τίτλο στη Στοκχόλμη και στη Μασσαλία ο Έλληνας τενίστας που είναι στο Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης φτάνει στον 3ο τίτλο του σε 6 τελικούς! Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που ως τενίστας της πρώτης δεκάδας κερδίζει τίτλο και γράφει ιστορία στο Εστορίλ.

Στο 1ο σετ ο Τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός έκανε εύκολα το 5-2 και εν συνεχεία έχοντας καλό ρυθμό το 6-3! Στο 2ο σετ η εμπειρία του Κουέβας τον κράτησε μέσα στο παιχνίδια, αλλά ο Τσιτσιπάς με φοβερά χτυπήματα πήγε στο 6-6 και με την αυτοπεποίθηση στα ύψη πέτυχε το 7-6 και κέρδισε τον Ουρουγουανό.

Εξάλλου, αυτός είναι ο πρώτος του τίτλος στο χώμα. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε 250 πόντους στην παγκόσμια κατάταξη μετά από τη νίκη του στο Estoril. Είναι ο τρίτος τίτλος σε τουρνουά ATP 250 που κερδίζει, ενώ έχει δυο ήττες σε 500αρι και μια σε Masters. Πλέον, το βλέμμα του Στέφανου Τσιτσιπά επικεντρώνεται στην Ισπανία. Μετά από τη Βαρκελώνη θα παίξει στη Μαδρίτη και στο Masters της και φυσικά θα αγωνιστεί πλέον από τη θέση Νο9!

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X