Στέφανος Τσιτσιπάς: Με φόρα από το Νο 10 στο Indian Wells!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με φόρα από το Νο 10 στο Indian Wells!

Μπορεί ο Τσιτσιμπάς στο Ντουμπάι να μην έγινε… Σεΐχης, ωστόσο το μέλλον του ανήκει και από τη θέση Νο 10 της παγκόσμιας κατάταξης θα παρουσιαστεί στο Indian Wells.

Από το Νο 10 ο Τσιτσιπάς!
Τον 100ο του τίτλο κέρδισε στο Ντουμπάι ο Ρότζερ Φέντερερ κερδίζοντας με 6-4, 6-4 τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Έλληνας τενίστας πάλεψε με όλες τις δυνάμεις κόντρα στον Ελβετό “Βασιλιά” αλλά δεν μπόρεσε να του στερήσει το 8ο τίτλο στο Dubai Tennis Championships και τον 100ο στο Tour. To μέλλον είναι δικό του, όπως και μια θέση στο top 10 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο 20χρονος τενίστας έφτασε τους 3.175 πόντους, ανέβηκε μία θέση και πλέον κυνηγάει τον Αμερικάνο, Τζον Ισνερ ο οποίος βρίσκεται στην 9η θέση με 3.405 βαθμούς.  Ο Τσιτσιπάς μπήκε για πρώτη φορά στους 100 κορυφαίους μόλις τον Οκτώβριο του 2017, σε ηλικία 19 ετών, ενώ τον Απρίλιο του 2018 (δηλαδή έξι μήνες μετά) πέρασε στην πρώτη 50άδα, όταν προκρίθηκε για πρώτη φορά σε τελικό της ATP στην Βαρκελώνη!

Απο το Ντουμπάι στις ΗΠΑ. Το πρώτο Masters του 2019 θα διεξαχθεί στην Καλιφόρνια και δεν είναι άλλο από το φημισμένο Indian Wells. Οι καλύτεροι τενίστες του κόσμου ανάμεσα τους και ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την Μαρία Σάκκαρη θα είναι στο κορυφαίο ραντεβού. Φέτος οι διοργανωτές αύξησαν τα χρήματα που θα πάρουν οι πρωταγωνιστές. Οι νικητές στο απλό σε άνδρες και γυναίκες θα κερδίσουν εκτός από 1000 βαθμούς και 1.354.010 δολάρια ενώ οι φιναλίστ θα πάρουν από 686.000 δολάρια.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που είναι στο Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης κληρώθηκε και θα παίξει απευθείας στον 2ο γύρο με τον νικητή του αγώνα του Φέλιξ Οζέρ-Αλιασίμ (Καναδάς)-Κάμερον Νόριν (Μ. Βρετανία).

Με φόρα ο Φέντερερ
Μετά την ώθηση που του έδωσε ο 100ός τίτλος στην καριέρα του ο Φέντερερ φτάνει στην Καλιφόρνια αναζητώντας την διάκριση Νο 101 και έναν ακόμα τίτλο . Ωστόσο για να καταφέρει να πάρει τον τίτλο θα πρέπει να κοντραριστεί με κορυφαίους αντιπάλους στο πρώτο φετινό Masters 1000. Για τον Φέντερερ αυτό θα σημαίνει πως θα πρέπει να κερδίσει το Νο2, τον Ναδάλ και το Νο1, τον Τζόκοβιτς σε συνεχόμενα ματς. Δεν θα έχει αντίπαλο τον πρωταθλητή του 2018, Ντελ Πότρο, που θα λείψει λόγω τραυματισμού στο γόνατο.  Το πιο μεγάλο ενδιαφέρον είναι στην κλήρωση του 3ου γύρου.

Εκεί όπου ο πέντε φορές πρωταθλητής στο Indian Wells θα παίξει με τον συμπατριώτη του και Νο3 Βαβρίνκα (για 25η φορά στην ιστορία τους). Ο Τζόκοβιτς που θα έχει και την πιο καλή κλήρωση στην πρώτη του διοργάνωση μετά τον έβδομο κερδισμένο τίτλο στο αυστραλιανό Open θα πέσει πάνω στον Νικ Κύργιο. Ο Ναδάλ, τρεις φορές νικητής στο Indian Wells μπορεί να κληρωθεί με το Νο25 Ντιέγκο Σβάρτζμαν ως αντίπαλός του στον 3ο γύρο ενώ ο Ζβέρεφ μπορεί να πέσει πάνω στο Νο26 Ντιμιτρόφ. Το Masters 1000 τουρνουά γενικά θα έχει πολλά δυνατά και ενδιαφέροντα ματς.

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X