Τσιτσιπάς – Σάκκαρη: Εύκολες προκρίσεις στο Australian Open 2019

Τσιτσιπάς – Σάκκαρη: Εύκολες προκρίσεις στο Australian Open 2019

Ολοκληρώθηκε και η 3η μέρα στο Australian Open 2019, το πρώτο μεγάλο Grand Slam του έτους, εκεί όπου οι ελπίδες για ελληνική διάκριση είναι αυξημένες. Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη αποτελούν το… αύριο του ελληνικού τένις, με τους δύο να κερδίζουν πρόσφατα την Ελβετία των Φέντερερ και Μπένσιτς στο Hopman Cup.

Δίχως πολλές εκπλήξεις έπειτα από τρεις μέρες στη Μελβούρνη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη έχουν πετύχει ήδη δύο προκρίσεις. Ο νούμερο 14 του ταμπλό στους άνδρες, επικράτησε του Ιταλού Ματέο Μπερετίνι με 3-1 σετ (6-7, 6-4, 6-3 και 7-6) στον πρώτο γύρο, ενώ τα ξημερώματα της Τετάρτης ξεπέρασε –ευκολότερα- το εμπόδιο του Σέρβου Βίκτορ Τροΐτσκι με 3-1 σετ (6-3, 2-6, 6-2 και 7-5) στο β’ γύρο.

Οσο ο 20χρονος τενίστας συνεχίζει στο θεσμό, τόσο θα αυξάνεται ο πήχης δυσκολίας. Επόμενος αντίπαλος ο Γεωργιανός, νούμερο 19 του ταμπλό, Νίκολοζ Μπασιλασβίλι τα ξημερώματα (01:00 ώρα Ελλάδας) της Παρασκευής. Στόχος του Στέφανου Τσιτσιπά να φτάσει στον 4ο γύρο, εκεί όπου έχει την ευκαιρία μετά το Hopman Cup να συναντήσει ξανά στην αντίπαλη περιοχή τον Ελβετό, Ρόζτερ Φέντερερ (καλείται να αποκλείσει τον Αμερικάνο, Τέιλορ Φριτζ).

Ο δρόμος της Σάκκαρη δυσκολεύει
Στο γυναικείο ταμπλό του Australian Open, η Μαρία Σάκκαρη ήδη μετράει δύο προκρίσεις στο ενεργητικό της, η πρώτη χαρακτηρίστηκε εντυπωσιακή, μιας και απέκλεισε τη Λετονή, νούμερο 22 του πίνακα, Γέλενα Οσταπένκο με 2-1 σετ (6-1, 3-6 και 6-2). Στο β’ γύρο, τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Τετάρτης, η 23χρονη τενίστρια αντιμετώπισε την Αυστραλή, Αστρα Σάρμα και με 2-0 σετ (6-1 και 6-4), πέρασε στον τρίτο γύρο.

Το έργο δυσκολεύει για την Ελληνίδα τενίστρια, καθώς στη 01:00 (ώρα Ελλάδας) ξημερώματα της Παρασκευής, θα βρεθεί αντιμέτωπη με μία ακόμα Αυστραλή, την 22χρονη, νούμερο 15 του ταμπλό, Ασλεϊ Μπάρτι. Σε περίπτωση που η Μαρία Σάκκαρη ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο θα συναντήσει στο δρόμο της πριν τα προημιτελικά δύο «αστέρια» του γυναικείου τένις. Τη νικήτρια του ζευγαριού: Μαρία Σαράποβα – Κάρολιν Βοζνιάκι.

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X