Αταλάντα - Φιορεντίνα: Σε φόρμα οι «Μπεργκαμάσκι»

Αταλάντα – Φιορεντίνα: Σε φόρμα οι «Μπεργκαμάσκι»

Εναρξη: 21:45, 25/04/2019
Γήπεδο: Stadio Atleti Azzurri d’Italia, Μπέργκαμο

Η Αταλάντα υποδέχεται τη Φιορεντίνα στον επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ιταλίας. Το πρώτο ματς έληξε 3-3.

Εννέα ματς αήττητη η Αταλάντα
Οι «Μπεργκαμάσκι» (Αταλάντα) προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο παιχνίδι στη Φλωρεντία, με σκόρερ τους Γκόμεζ (16’) και Πάσαλιτς (28’). Οι «βιόλα» ισοφάρισαν με γκολ στο 33’ (Κιέζα) και το 36’ (Μπενάσι), για να έρθει το 3-2 για την Αταλάντα στο 58’ από τον Ντε Ρόον. Η Φιορεντίνα διαμόρφωσε το 3-3 στο 79’ με τον Κολομβιανό επιθετικό Μούριελ.

Τη Μεγάλη Δευτέρα η Αταλάντα επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Νάπολι στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της κατάταξης. Εχανε 1-0 στο ημίχρονο (Μάρτενς 28’), ανέτρεψε όμως το σκορ στο 69’ (Ζαπάτα) και στο 80’ (Πάσαλιτς).

Ηταν η ένατη διαδοχική της αναμέτρηση χωρίς ήττα, έχοντας επικρατήσει στις 5 από αυτές. Εχει την παραγωγικότερη επίθεση στο Καμπιονάτο (66 γκολ) μετά την πρωταθλήτρια Γιουβέντους (67).

Δέκα αγώνες χωρίς νίκη η Φιορεντίνα
Η Φιορεντίνα προηγήθηκε με τον Μιλένκοβιτς στο 6’ του εκτός έδρας αγώνα με τη Γιουβέντους, η οποία χρειαζόταν έναν βαθμό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Στο 37’ ισοφαρίστηκε από τον Αλεξ Σάντρο και στο 53’, με αυτογκόλ του Πετσέλα, βρέθηκε να χάνει 2-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος και έδωσε στη Γιουβέντους τον τίτλο, πέντε αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ηταν το δέκατο διαδοχικό ματς της Φιορεντίνα χωρίς νίκη (6 ισοπαλίες). Ηταν και το δεύτερο ματς με τον Βιτσέντσο Μοντέλα στον πάγκο, έχοντας αντικαταστήσει τον Πιόλι μετά από την εντός έδρας ήττα από τη Φροζινόνε (0-1).

Από το 3-3 του πρώτου ημιτελικού αγώνα μέχρι τώρα, συνάντησε την Αταλάντα και στο πρωτάθλημα. Προηγήθηκε στο 3’, δέχτηκε όμως τρία γκολ στα 28’, 34’ και 59’ και έφυγε με το εις βάρος της 3-1 από το γήπεδο που αγωνίζεται και τη Μεγάλη Πέμπτη.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
* Τα 7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Φιορεντίνα είχαν γκολ και από τις δύο ομάδες.
* Η Φιορεντίνα δέχτηκε από δύο γκολ και πάνω στις τέσσερις πιο πρόσφατες εκτός έδρας υποχρεώσεις της.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Coppa Italia με 100+ ειδικά!

Σχολιάστε

X