Λέστερ - Αρσεναλ: Χωρίς περιθώρια οι Κανονιέρηδες!

Λέστερ – Αρσεναλ: Χωρίς περιθώρια οι Κανονιέρηδες!

Αρσεναλ στο… κόκκινο και κάθε ματς «τελικός». Παγίδα για τους Κανονιέρηδες, μιας και ο Βάρντι έχει τον τρόπο για ζημιές!

Λέστερ για την 7η θέση!
Η Λέστερ το έσωσε στο τέλος, απέσπασε ισοπαλία 2-2 στο Λονδίνο από τη Γουέστ Χαμ και διατηρήθηκε σε τροχιά έβδομης θέσης. Χωρίς νίκη στα δυο τελευταία παιχνίδια, ωστόσο τα περιθώρια στενεύουν και κόντρα στην Αρσεναλ θέλει να κάνει την υπέρβαση. Αλλωστε, έχει το δυσκολότερο πρόγραμμα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα, αφού μετά το ματς με τους Λονδρέζους, φιλοξενείται από τη Σίτι, ενώ στην τελευταία στροφή υποδέχεται την Τσέλσι. Η παράδοση πάντως είναι… εφιαλτική για τις «Αλεπούδες», αφού σε 24 αναμετρήσεις κόντρα στην Αρσεναλ μετρά μόλις μια νίκη, έχοντας και… επτά ισοπαλίες! Αυτή η επιτυχία πάντως είχε έρθει την περσινή σεζόν επικρατώντας εντός έδρας με 3-1, σε ένα ματς όπου ο Μαυροπάνος είχε αποβληθεί στο 15ο λεπτό. Παράλληλα, ο Τζέιμι Βάρντι έχει τον τρόπο απέναντι στους Big-Six! Ειδικότερα, μετρά έξι γκολ στα επτά τελευταία παιχνίδια της Premier League και μόνο κόντρα στη Λίβερπουλ με επτά έχει περισσότερα απ’ ότι με τους Gunners!

Εχει… Ομπαμεγιάνγκ η Αρσεναλ!
«Δεν φταίει κανείς άλλος πέρα από εμάς τους ποδοσφαιριστές. Ούτε ο Έμερι, ούτε το σύστημα, ούτε τίποτα. Πρέπει να πάρουμε και τα τρία τελευταία παιχνίδια της σεζόν, να μαζέψουμε τους εννέα βαθμούς και τελειώσαμε. Μετά θα δούμε τι θα προκύψει για την τετράδα» τόνισε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά τη βαριά ήττα από τη Γουλβς. Τρεις διαδοχικοί… τελικοί για τους Λονδρέζους και από τα αποτελέσματα τους θα κριθεί αν θα πάρουν το εισιτήριο για το Champions League. Bέβαια, υπάρχει και το Europa League και ο επερχόμενος ημιτελικός με τη Βαλένθια. Οι Κανονιέρηδες πάντως δεν έχουν χάσει ποτέ δυο σερί εκτός έδρας ματς από τη Λέστερ από το 1983. Σύμμαχος και ο… Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος πετυχαίνει γκολ ανα 40 λεπτά απέναντι στις Αλεπούδες!

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X