Μπέρνλι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Να χτίσει σερί...

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Να χτίσει σερί…

Εναρξη: 21:45, 28/12/2019
Γήπεδο: Turf Moor (Burnley)

H Γιουνάιτεντ απέδειξε πως είναι η η καλύτερη ομάδα της Βoxing Day, πλησίασε την τετράδα και θέλει να χτίσει σερί. Με παράδοση κόντρα στη Μπέρνλι!

Για το σερί η Μαν. Γιουνάιτεντ
Μετρούσε το μεγαλύτερο ποσοστό νικών την επομένη των Χριστουγέννων από κάθε άλλη ομάδα στην Premier League. Είχε να χάσει από το 1978 εντός έδρας σε αυτήν την περίσταση. Είναι η Boxing Day και το αφεντικό αυτής στα αγγλικά γήπεδα λέγεται Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτή ήταν και η πιο ταιριαστή συνθήκη για να επιστρέψει σε νίκες και πειστικές εμφανίσεις η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, η οποία έβαλε τα καλά της και συνέτριψε με 4-1 την Νιουκάστλ, υποχρεώνοντας την να φύγει χωρίς νίκη από το Μάντσεστερ για 34η φορά στα τελευταία 35 μεταξύ τους ματς. Πλέον, στρέφει το βλέμμα της στο ματς με τη Μπέρνλι εκτός έδρας, ωστόσο μετρά μόλις 2 νίκες στις 13 περασμένες εξορμήσεις της (2-4-7), ενώ δέχθηκε γκολ και στις 14 τελευταίες! Εκτός ο βασικός χαφ ΜακΤόμινεϊ, μέσα ο πολύτιμος Πογκμπά.

Η Μπέρνλι δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά στο Γκούντισον Παρκ, ηττήθηκε 1-0 από την Εβερτον κι έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει θέμα επιθετικά, μόλις 3 γκολ σημείωσε στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Αξιοπρόσεκτο πως δεν έχει ηττηθεί στο τελευταίο ημερολογιακά ματς της χρονιάς από το 2012. Εξέτισε ο χρήσιμος χαφ Χέντρικ, επιστρέφει και ο φορ Βίντρα.

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η παράδοση

Το 2009 η τελευταία νίκη της Μπέρνλι επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε επίπεδο πρωταθλήματος (4 ισοπαλίες, 5 ήττες έκτοτε και στις δύο έδρες).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X