Οι νέοι αθλητές στο χορηγικό πρόγραμμα «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών»!

Οι νέοι αθλητές στο χορηγικό πρόγραμμα «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών»!

Σε πείσμα των καιρών, η bwin παραμένει συνεπής σε όλα τα μεγάλα ραντεβού, αλλά και σύμμαχος του ελληνικού αθλητισμού. Πέντε ακόμα αθλητές στο χορηγικό πρόγραμμα «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών».

Σε μια συγκινητική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (08/10) με όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας, η bwin παρουσίασε στην Ολυμπιακή Επιτροπή και τον πρόεδρο, κ. Σπύρο Καπράλο, τους νέους ταλαντούχους αθλητές που εντάχθηκαν στη «Νέα Γενιά Ολυμπιονικών».

Στο χορηγικό πρόγραμμα που ήδη βρίσκονταν ο Βύρων Κοκκαλάνης (ιστιοπλοΐα), η Δώρα Γκουντούρα (ξιφασκία), η Κατερίνα Δαλάκα (στίβος), η Ελένη Κελαϊδίτη (ρυθμική), ο Δημήτρης Παπαδημητρίου (ιστιοπλοΐα), ο Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης (καράτε), ο Κωνσταντίνος Ζήκος (στίβος), ο Οδυσσέας Μουζενίδης (σφαιροβολία) και ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης (ιστιοπλοΐα), προστέθηκαν πέντε ακόμα μέλη.

Τα 5 νέα μέλη στο χορηγικό πρόγραμμα «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών»

Ποια είναι όμως τα νέα μέλη του χορηγικού προγράμματος; Ο Στέφανος Δημητριάδης, 12 φορές πρωταθλητής Ελλάδας και κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ στα 200 μέτρα πεταλούδα. Η Άννα Ντουντουνάκη, η οποία διαπρέπει εντός κι εκτός πισίνας. Το «χρυσό» δίδυμο της συγχρονισμένης κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου. Ο πρωταθλητής κόσμου στα 400μ. μικτής ατομικής, Απόστολος Παπαστάμος.

Η δυναμική της χώρας στην πισίνα εκτοξεύεται χάρη στις ικανότητές τους και η bwin είναι στο πλευρό τους σε αυτές τις στιγμές αβεβαιότητας. Το κορυφαίος στοιχηματικό brand είναι σύμμαχος, ώστε να ανέβουν επίπεδο στην προπόνηση, να ταξιδέψουν σε περισσότερους αγώνες και τουρνουά και να προετοιμαστούν με τον καλύτερο τρόπο για το όνειρο της ζωής τους, την παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, δήλωσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη BWIN γιατί με τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα “Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκιο” βοηθάει σημαντικά ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού αθλητισμού. Aισθανόμαστε μεγάλη ανακούφιση που μία εταιρεία όπως η BWIN στέκεται στο πλευρό της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής και στο πλευρό των αθλητών που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε.»

Εκ μέρους της bwin, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, Ιωάννα Μπερίου, τόνισε: «Σε μία δύσκολη εποχή, η bwin επιλέγει να είναι δίπλα σε νέα παιδιά που έχουν όνειρα, στόχους και παλεύουν να τους πετύχουν με καθημερινή προσπάθεια και θυσίες».

Σχολιάστε

X