E-Sports: Σούπερ δράση με LoL, Dota 2 & CS!

E-Sports: Σούπερ δράση με LoL, Dota 2 & CS!

Η δράση στο e-sports είναι ένας τομέας διαρκώς αναπτυσσόμενος και που θα χτυπήσει σαν… ανεμοθύελλα στον συγκεκριμένο χώρο μες στα προσεχή χρόνια. Οι ειδικοί εκτιμούν πως πρόκειται για μία αγορά που θα ανθίσει και άλλο. Η Bwin προσφέρει μία μεγάλη γκάμα από παιχνίδια και events, όμως τρία ξεχωρίζουν περισσότερο.

LEAGUE OF LEGENDS

Το LoL – όπως συντομογραφικά αναφέρεται – είναι μία μάχη πολλών χρηστών – παικτών. Συνήθως περιλαμβάνει δύο ομάδες των πέντε και ο καθένας αναλαμβάνει έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα ή πρωταθλητή. Κάθε πρωταθλητής έχει ξεχωριστές δυνάμεις και ικανότητες και ο βασικός στόχος είναι να καταστραφεί η βάση του αντίπαλου και της άλλης ομάδας με έναν χάρτη που λέγεται Summoner’s Rift.
Οι παίκτες επιχειρούν να δυναμώσουν περισσότερο μέσω από μία σειρά δοκιμών σε τακτικό επίπεδο προτού αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους στη μάχη. Το βασικό ποντάρισμα αφορά το πρωτάθλημα και την σειρά που έχει βάση το Λος Άντζελες αλλά και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βερολίνο.
DOTA 2
Αυτή η σειρά του παιχνιδιού είναι συνέχεια του DOTA. Το Dota 2 είναι βιντεοπαιχνίδι MOBA (διαδικτυακά βιντεοπαιχνίδια μάχης αρένας για πολλούς παίκτες) που αναπτύχθηκε και διανεμήθηκε από τη Valve Corporation. Είναι η συνέχεια του ομώνυμου παιχνιδιού DOTA (Defense of the Ancients) το οποίο ήταν διάσημος χάρτης για το Warcraft III: Reign Of Chaos και το Warcraft III: The Frozen Throne. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2013 για τα Microsoft Windows, Linux και MAC OS X.
Ο σκοπός στο Dota 2 για κάθε παίχτη της κάθε ομάδας είναι να καταστρέψει την βάση της αντίπαλης ομάδας. Tο παιχνίδι δεν είναι συνεχές αλλά αποτελείται από πολλά παιχνίδια μικρών διαστημάτων. Ο κάθε παίχτης λειτουργεί έναν χαρακτήρα που ονομάζεται “Ήρωας” και πρέπει να βοηθάει στις ομαδικές μάχες και αρχικά να συμμετέχει στις μάχες των “γραμμών” και με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει την ομάδα του να κερδίσει το παιχνίδι. Ο τρόπος παιχνιδιού έχει επηρεαστεί άμεσα από τον χάρτη του Warcraft III DOTA.
Είναι μία ακόμα μάχη τακτικής και περιοχών με δύο ομάδες πέντε παικτών. Ο στόχος είναι να καταστραφεί ο αντίπαλος και μία μεγάλ αρχαία δομή που αποτελεί τη βάση του. Η Valve που έχει φτιάξει το παιχνίδι αυτό διαχειρίζεται και το Dota Pro Σιρκουί ενώ το περσινό διεθνές τουρνουά του παιχνιδιού έδωσε έπαθλο 34 εκατ..

CS: GO
Το Counter-Strike: Global Offensive είναι βιντεοπαιχνίδι βολών πρώτου προσώπου και πολλαπλών παικτών που αναπτύχθηκε από τις Hidden Path Entertainment και Valve Corporation. Είναι το τέταρτο παιχνίδι της σειράς Counter-Strike και κυκλοφόρησε για τα Microsoft Windows, OS X , Xbox 360 και PlayStation 3 στις 21 Αυγούστου 2012, ενώ η έκδοση του Linux κυκλοφόρησε το 2014. Το παιχνίδι εμπλέκει δύο ομάδες σε διαμάχη μεταξύ τους: τους τρομοκράτες και τους αντι-τρομοκράτες.
Και οι δύο πλευρές έχουν ως σκοπό την εξόντωση των αντιπάλων τους, ενώ παράλληλα ολοκληρώνουν ξεχωριστούς στόχους. Οι Τρομοκράτες, ανάλογα με τον τρόπο παιχνιδιού, πρέπει είτε να τοποθετήσουν τη βόμβα είτε να υπερασπιστούν τους ομήρους, ενώ οι Αντι-τρομοκράτες είτε πρέπει να εμποδίσουν την βομβιστική επίθεση, να εκτονώσουν τη βόμβα ή να σώσουν τους ομήρους. Υπάρχουν εννέα τρόποι παιχνιδιού, οι οποίοι έχουν ξεχωριστά χαρακτηριστικά για αυτόν τον τρόπο λειτουργίας. Το παιχνίδι έχει επίσης υποστήριξη matchmaking που επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν σε αποκλειστικούς εξυπηρέτες Valve, καθώς επίσης και επιτρέποντας στα μέλη της κοινότητας να φιλοξενήσουν το δικό τους server με τους χάρτες και τρόπους παιχνιδιού. Ένα battle royale mode, το “Danger Zone”, εισήχθη το 2018.
Οι δύο ομάδες των πέντε παικτών μάχονται σε μία σειρά γύρων. Τα events της ESEA είναι δημοφιλή. Μαζί και οι διοργανώσεις ESL Pro League σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X