League of Legends: Τα μεγάλα ραντεβού!

League of Legends: Τα μεγάλα ραντεβού!

To πρωτάθλημα League of Legends συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο με μεγάλα ραντεβού! Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν…

Οι Golden Guardians έχασαν από το TSM νωρίτερα μες στη σεζόν και η εκτίμηση είναι πως στην συνέχεια θα υπάρξει ανάλογο αποτέλεσμα, δηλαδή νέα ήττα. Έχοντας ως μοναδική τους νίκη εκείνη επί της όχι και τόσο ισχυρής Liquid την 3η εβδομάδα της σειράς του πρωταθλήματος δεν είναι μία ομάδα που έχει εξελιχθεί τόσο ώστε να υπάρχουν υψηλές αξιώσεις από εκείνη.

Αντίθετα το TSM έχει ομάδα για να τερματίσει στην πρώτη τριάδα. Μάλιστα για εκείνη θα είναι προτεραιότητα και δυνατός στόχος η νίκη σε αυτό το παιχνίδι.

Η C9 έχοντας υποστεί την πρώτη της ήττα από την ομάδα του TSM ελπίζει να συνεχίζει τις εμφανίσεις που την κράτησαν πολύ ψηλά στη βαθμολογία έως τώρα. Μετά την ήττα της επανήλθε καλά όμως κατά του GGS.

Η ομάδα 100T είχε το πρώτο της 2-0 μες στην περασμένη εβδομάδα και ελπίζει να κρατήσει ένα καλό σερί για τα επερχόμενα πλει οφ. Μία ακόμα νίκη θα της διασφάλιζε θέση στα πλέι οφ και είναι μεγάλη υπόθεση για εκείνη.

Η Liquid από την άλλη μετά από μία αρνητική εμφάνιση στο περασμένο Σαββατοκύριακο ευελπιστεί να κάνει το come back που τόσο έχει ανάγκη. Με δεδομένη την μεγάλη επένδυση που έγινε στην ομάδα εάν δεν πάει στα πλέι οφ θα είναι αποτυχία.

Οι Evil Geniuses είχαν μία δυνατή και καλή εμφάνιση απέναντι στην ομάδα Flyquest με μία πειστική νίκη και θέλουν να διατηρήσουν το μομέντουμ.

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα League of Legends

Πολύ σκληρές είναι οι μάχες που γίνονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στην 8η εβομάδα. Η ομάδα SO4 δείχνει το φαβορί για επικράτηση. Η VIT από την άλλη παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα και δείχνει… αφελής στις εμφανίσεις της.

Εκτός από αυτό η επιστροφή του Μάσιν Σέλφι Βόλσκι στο LEC την περασμένη εβδομάδα έχει την σημασία της και θα παίξει ρόλο. Η ομάδα SO4 έχει βελτιώθει αισθητά τις κινήσεις της και αναμένεται να πάρει μία ακόμα νίκη.

Οι SK και S04 είχαν εύκολα παιχνίδια την Παρασκευή. Οπότε τα επερχόμενα παιχνίδια θα είναι κομβικά για τα πλέι οφ. Θα φανεί εάν το MSF μπορεί να ανεβάσει στροφές ή η ομάδα MAD έχει πιθανότητες να πάει μέχρι τέλους. Στην προηγούμενη αναμέτρησή τους η MSF ήταν εκείνη που κέρδισε.

Η Rogue είχε ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο και θα αντιμετωπίσει για την ημέρα Νο2 την ομάδα FNC. Έναν αντίπαλο με άνοδο και αυτοπεποίθηση και που έχει νικήσει την ομάδα RGE την πρώτη φορά. Έτσι η FNC είναι το φαβορί.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A BetΈνας αγώνας –  πολλές επιλογές – ένα στοίχημα! |21+

Σχολιάστε

X