ΜακΓκρέγκορ – Νουρμαγκομέντοφ: Η απουσία δύο ετών και το… 26-0!

ΜακΓκρέγκορ – Νουρμαγκομέντοφ: Η απουσία δύο ετών και το… 26-0!

Τα ξημερώματα της Κυριακής (06/10) στην Ελλάδα (06:00), βραδινές ώρες στις Ηνωμένες Πολιτείες, το UFC θα γευτεί έναν από τους σημαντικότερους αγώνες στην ιστορία, μία κόντρα που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή. Το κλουβί του Τ-Mobile Αρένα του Λας Βέγκας θα δει τους Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και Καμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ να αναμετρώνται, εκεί όπου ο Ιρλανδός το περσινό καλοκαίρι ηττήθηκε με νοκ-άουτ από τον Αμερικανό, «βασιλιά» της πυγμαχίας, Φλόιντ Μέιγουέδερ.

Το μεγάλο πρόβλημα του «Νοτόριους» είναι η απουσία από τα ρινγκ του UFC, με τον τελευταίο του αγώνα να διεξάγεται τον Νοέμβριο του 2016. Τους τελευταίους μήνες, ο ΜακΓκρέγκορ έδωσε μάχη για να χάσει όγκο, με σκοπό να επαναφέρει την ελαστικότητά του και την ταχύτητά του στα συνηθισμένα γι αυτόν επίπεδα.

Παρά τη μεγάλη απουσία του, παραμένει ο νούμερο ένα αθλητής του UFC και είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη κόντρα στον Ρώσο, Καμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ. Εκ των μελών της ομάδας του Ιρλανδού, Οουεν Ρόντι ανέφερε πρόσφατα: «Από τη στιγμή που θα μπει στο ρινγκ δεν θα έχει σημασία αν αγωνίστηκε πριν μία εβδομάδα ή πριν έναν χρόνο. Θα μπει εκεί απόλυτα συγκεντρωμένος στο στόχο».

Για τη σπουδαία μάχη του UFC 229 μίλησε και ο ίδιος ο Ιρλανδός, δηλώνοντας έτοιμος για τη ζώνη: «Αφησα πολλά από τα όπλα σε εκείνο το ρινγκ. Πολλοί ξεχνούν τις ικανότητές μου. Ανυπομονώ να επιστρέψω εκεί έξω, να αποδείξω ακόμη μία φορά ότι είμαι ο καλύτερος στην κατηγορία μου, ο νούμερο ένα στον πλανήτη». Και πώς να μην είναι, έχοντας ένα τρομερό στατιστικό με 21 νίκες σε 24 αγώνες και 18 νοκ-άουτ!

Ρωσική απειλή!

Ο 30χρονος Καμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, ρωσικής καταγωγής, ο πρώτος Μουσουλμάνος πρωταθλητής στην ιστορία του UFC, είναι ένας εξαιρετικός παλαιστής, όπου κατέχει το ασύλληπτο ρεκόρ του 26-0! Ο Ρώσος είναι ο τρέχον πρωταθλητής του UFC Leightweight, έναν τίτλο που έχασε ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ τον Απρίλιο του 2017, νικώντας τον Αλ Ιακουίντα στο UFC 223.

Ο προπονητής του, Χαβιέ Μέντες, σχολίασε για τη μεγάλη μάχη: «Πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, να βρούμε τα αδύναμα σημεία του αντιπάλου και να χτυπήσουμε εκεί. Αυτός είναι ο τρόπος για να αντιμετωπίσεις έναν επιθετικό αντίπαλο. Είμαστε οι καλύτεροι παλαιστές, είναι ο καλύτερος επιθετικός».

Σε παιχνίδι υπομονής αναμένεται να πάει η μονομαχία των δύο ανδρών, άλλωστε και οι τρεις ήττες του Ιρλανδού προήλθαν υπό συζήτηση. Κάτι που θέλει να οδηγήσει ο Ρώσος.

 

Νόμιμο στοίχημα στα μαχητικά αθλήματα με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ 

Ατελείωτο στοίχημα στο UFC με πολλά ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X