Patriots vs Rams: Ο θρύλος Brady κόντρα στον ενθουσιασμό του L.A.!

Patriots vs Rams: Ο θρύλος Brady κόντρα στον ενθουσιασμό του L.A.!

Εναρξη: 01:30, 04/02/2019
Γήπεδο: Μercedes-Benz Stadium, Ατλάντα

Οι LA Rams με τον ενθουσιασμό τους, απέναντι στη θρυλική ομάδα των Patriots και τον «μύθο» του NFL, Tom Brady στον…. τελικό των τελικών!

Οι ΗΠΑ στον πάγο, αλλά το μυαλό της χώρας στον τελικό του Super Bowl στην Ατλάντα. Ούτε η χιονόπτωση, ούτε η σφοδρή κακοκαιρία μπορούν να βάλουν stop στον τελικό των τελικών!

Οι Patriots του Tom Brady!
Οι αναμετρήσεις των Patriots με τους Rams συνιστούν το 16% των τελικών και έχουν ένα background 41 ετών. Βέβαια τα τρομερά ρεκόρ του Tom Brady δεν έχουν καταρριφθεί ακόμα. Ο θρύλος έχει το προσωνύμιο ‘Τρομερός Τομ’ για τις επιδόσεις και την παρουσία του και ενώ θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων στην ιστορία του αθλήματος.

Οι Patriots των Belichick και Brady θα στηρίξουν πολλά στο rushing παιχνίδι τους, περιμένοντας τον rookie Sony Michel να κάνει την υπέρβαση και να συνεχίσει τις μεγάλες παραστάσεις. Η offensive line της ομάδας έχει βάθος για να παίξει κομβικό ρόλο, ενώ ο Brady με την κλάση του στις πάσες θέλει να αποδείξει γιατί είναι ο «μύθος» του NFL.

Με πέντε τίτλους, οι Patriots της τελευταίας 20ετίας, μία από τις μεγαλύτερες δυναστείες στην ιστορία των ομαδικών σπορ, παίζουν για να κάνουν τον θρύλο τους να φτάσει σε όλο τον πλανήτη! Ποιος να συγκριθεί μαζί τους, με πέντε τίτλους και εννέα παρουσίες σε Super Bowl σε 18 χρόνια;;;

Rams, η επιστροφή!
Τρία χρόνια μετά την επιστροφή τους στο Λος Άντζελες, οι Rams (το μοναδικό franchise με τρία πρωταθλήματα σε τρεις διαφορετικές πόλεις – Κλίβελαντ 1945, Λος Άντζελες 1951 και Σεντ Λούις 2000) επιδιώκουν να επιστρέψουν σε SuperBowl μετά το 2000 και τη νίκη τους κόντρα στους Titans με 23-16! Κέρδισαν τουςς Saints στη Νέα Ορλεάνη κι έκαναν το πρώτο βήμα! Από το ρόστερ ξεχωρίζει ο 24χρονος QB Jared Goff, Νο.1 στο draft της χρονιάς του, ενώ από τους συμπαίκτες του λίγοι έχουν αγωνιστεί ξανά σε τελικό. Εμπειρία; Δεν υπάρχει! Ενθουσιασμός; Περισσεύει! Είναι αρκετός; Θα φανεί τα ξημερώματα της Δευτέρας (04/02, 01:30 ώρα Ελλάδας) στην Ατλάντα!

Ατελείωτο στοίχημα στο Super Bowl με 185+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X