Άντι Ρουίζ - Άντονι Τζόσουα: Τελικός Βαρέων - Βαρών!

Άντι Ρουίζ – Άντονι Τζόσουα: Τελικός Βαρέων – Βαρών!

Εναρξη: 23.00, 07/12/2019
Αρένα: Diriyah Arena, Σαουδική Αραβία

Άντι Ρουίζ – Άντονι Τζόσουα, το rematch που κλέβει την παράσταση λίγες εβδομάδες πριν την αλλαγή του χρόνου. Θα πάρει… εκδίκηση ο Βρετανός;

Ο Άντονι Τζόσουα καλείται να απαντήσει σε μερικές σοβαρές ερωτήσει στη ρεβάνς με τον Άντι Ρουίζ, ωστόσο παραμένει ο καλύτερος all-round boxer στην κατηγορία Βαρέων Βαρών!
Η πρώτη αναμέτρηση των Άντι Ρουίζ Τζούνιορ και Άντονι Τζόσουα διεξήχθη την 1η Ιουνίου 2019, στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, όπου ο Ρουίζ Τζούνιορ έκανε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία της κατηγορίας heavyweight, επικρατώντας του φαβορί Τζόσουα με τεχνικό νοκ άουτ στον 7ο γύρο.

Ο Τζόσουα λίγο πριν το πρώτο καμπανάκι ήταν ο κορυφαίος στην κατηγορία heavyweight, κάτοχος όλων των τίτλων και προ της πρώτης εμφάνισης στις ΗΠΑ, όπου θα υπερασπιζόταν το στέμμα για έβδομη φορά. Ναι, ο Ρουίζ βρέθηκε απέναντί του από το… παράθυρο, μιας και ο Τζάρελ Μίλερ αποκλείστηκε λόγω τιμωρίας (θετικός σε απαγορευμένη ουσία).

Άντι Ρουίζ – Άντονι Τζόσουα, το rematch της χρονιάς στο Μποξ!

Κανείς δεν έβλεπε στον Μεξικανό… ελπίδα για νίκη, αλλά ο Ρουίζ ήταν έτοιμος για την υπέρβαση. Αλλωστε, είχε προειδοποιήσει τον Τζόσουα «Μην υποτιμήσεις το χοντρό παιδί. Έρχομαι να σε νικήσω». Σούπερ στις ατάκες, αλλά και εντυπωσιακός μαχητής. Το κορμί δεν έπαιξε ρόλο. Κανείς δεν πίστευε στη νίκη του, αλλά ο ίδιος δεν είχε να χάσει τίποτα. Το παρατσούκλι του είναι ‘destroyer’ και 22 νίκες τις πήρε με knock out. Παρ’ όλα αυτά, δεν βασίζεται μόνο στη δύναμη της γροθιάς.

Το κυρίαρχο χαρακτηριστικό του είναι πως έχει την ικανότητα να κυριαρχεί! «Κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και είμαι καλύτερος από το πρώτο ματς» τονίζει ο Τζόσουα. Αρκετοί μεγάλοι μαχητές έχουν υποστεί ένα σοκ σε κάποιο σημείο της σταδιοδρομίας τους και πάντα επιστρέφουν για τη ρεβάνς, ειδικά στην κατηγορία Bαρέων Bαρών. Ο AJ παραμένει τεχνικά εντυπωσιακός και είναι ένας υπέρτατος αθλητής.

Ο Ρουίζ είναι πιο κοντός από τον Τζόσουα, όμως το αριστερό χουκ είναι η σφραγίδα του. Εναντίον των άλλων, βρήκε τα κλάσματα που χρειαζόταν για να ανασυνταχθεί. Ο Μεξικανός δεν του τα έδωσε και ο Τζόσουσα έπεσε στο καναβάτσο. Ο Τζόσουα θα πάρει 60 εκατ. δολάρια, πριν μπει στο ρινγκ. Ο Ρουίζ θα δει στο λογαριασμό του 9 εκατ. Δολάρια (χωρίς τα χρήματα των χορηγών). Αν νικήσει ξανά, θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Ντεόντε Ουάιλντερ-Τάισον Φιούρι και το ποσό θα εκτοξευθεί…

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Μποξ με πολλά ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X