Τσιτσιπάς - Κολσράιμπερ: Με κεκτημένη ταχύτητα στη Μελβούρνη...

Τσιτσιπάς – Κολσράιμπερ: Με κεκτημένη ταχύτητα στη Μελβούρνη…

Εναρξη: 06.00, 22/01/2020
Γήπεδο:
Melbourne Arena

Ο Τσιτσιπάς έκανε… περίπατο στην πρεμιέρα του Australian Open και στόχος του να κάνει το δεύτερο βήμα στον δρόμο για την αποθέωση!

Με φόρα ο Τσιτσιπάς

Με πατημένο το… γκάζι από το 2019 ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 6-0, 6-2, 6-3 του Ιταλού Σαλβατόρε Καρούζο (Νο95) και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Australian Open. Την περασμένη σεζόν έφτασε έως τους “4” στο Australian Open και φέτος μετά από το φανταστικό του τελείωμα στο 2019, με τον τίτλο στο ATP Finals, δείχνει αποφασισμένος να “σπάσει” την παντοκρατορία του Big-3 αν και πάντα είναι ένα δύσκολο εγχείρημα. Ηταν εξαιρετικός και στα τρία σετ έχοντας 8-2 άσους, 27-16 winners, 16-29 αβίαστα λάθη και είχε 88 πόντους έναντι 49 του Καρούζο.

«Ο Έλληνας τενίστας που είναι για 2η φορά στην καριέρα του στο 2ο γύρο δήλωσε πως στόχος του είναι να κερδίσει το Australian Open ενώ αποθέωσε και τον κόσμο.

«Η όλη εμπειρία πέρυσι ήταν απίστευτη. Ανατριχιάζω και μόνο που θυμάμαι αυτά που πέρασα εδώ πέρυσι. Θέλω να πάω καλύτερα και ακόμα να κατακτήσω και τον τίτλο. Θέλω πάντα να προσεγγίζω το τέλειο. Στο πίσω μέρος του μυαλό μου είχα το να παραμείνω ήρεμος και επιθετικός» τόνισε.

Τσιτσιπάς vs Κολσράιμπερ 

O Τσιτσιπάς έχει αντιμετωπίσει τον Γερμανό που είναι στο Νο79 άλλες δυο φορές στο παρελθόν και έχει ισάριθμες νίκες. Το 2018 στο Ντουμπάι και στη συνέχεια την ίδια χρονιά στη Στοκχόλμη όπου και ο Στέφανος κέρδισε τον 1ο τίτλο της καριέρας του. Ο αντίπαλος του είναι 36 ετών και το 2012 είχε φτάσει έως το Νο16 της παγκόσμιας κατάταξης. Δεν έχει κερδίσει κάποιον τίτλο αλλά είναι στο Tour από το 2001.

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X