Τζόκοβιτς: Από τον Τσιτσιπά στο απίθανο σερί!

Τζόκοβιτς: Από τον Τσιτσιπά στο απίθανο σερί!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ, πέρασε στο Νο2 της Παγκόσμιας κατάταξης κι έχει βάλει πλώρη για την κορυφή. Το απίστευτο σερί που τρέχει…

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν μπήκε με το δεξί στη νέα χρονιά, αλλά όταν βρήκε ρυθμό επέστρεψε ξανά στο δρόμο των επιτυχιών. Ο Σέρβος βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και το επιβεβαίωσε και στην Σαγκάη, όπου νίκησε στον τελικό του τουρνουά τον Κροάτη Μπόρνα Τσόριτς με 2-0 σετ (6-3, 6-4), κατακτώντας έτσι τον τέταρτο φετινό τίτλο και 72ο συνολικά στην καριέρα του. O Tζόκοβιτς έφτασε μια ανάσα από τον Ράφαελ Ναδάλ, τόσο στις κατακτήσεις Masters τροπαίων (32), και τον Ισπανό να έχει 33 όσο και στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, μειώνοντας την διαφορά του από τον πρωτοπόρο Ράφα, στους 215 πόντους! O Τζόκοβιτς άφησε πίσω του την αγωνιστική κάμψη του 2017, τους τραυματισμούς και την χειρουργική επέμβαση, κατακτώντας το Wimbledon και το US Open, έχοντας πλέον ως αποκλειστικό στόχο την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης μέχρι το τέλος της χρονιάς (πήρε τη θέση του Φέντερερ στο Νο2).

Ο Σέρβος τρέχει ένα απίστευτο σερί 18 νικών σε επίσημα τουρνουά, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να είναι αυτός που τον κέρδισε τελευταίος στο Τορόντο!  Στις 9 Αυγούστου στον 3ο γύρο του Rogers Cup, που διεξαγόταν στο Τορόντο ο 19χρονος Ελληνας πρωταθλητής σε ματς που διήρκησε 2 ώρες και 19 λεπτά κέρδιζε με 2-1 σετ τον Σέρβο 6-3, 6-7(5), 6-3 και προκρινόταν στα προημιτελικά. Ειδικά στο τρίτο η προσπάθεια του ήταν εξαιρετική, καθώς παρότι είδε τον Τζόκοβιτς να ισοφαρίζει στο τάι μπρέικ σε 1-1, δεν λύγισε και πήρε την πρώτη νίκη κόντρα στον Σέρβο!

Από το Τορόντο κι έπειτα ο Σέρβος σταρ κέρδισε με σειρά τους Τζόνσον, Μαναρινο, Ντιμιτρόφ, Ράονιτς, Τσίλιτς, Φέντερερ, Φούσχοβιτς, Σάντγκρεν, Γκασκέ, Σόουζα, Μίλμαν, Νισικόρι, Ντελ Πότρο, Σαρντί, Σετσινάτο, Αντερσον, Ζβέρεβ και Τσόριτς!

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X