Miami Open: Για μία ακόμη επιτυχία o Τσιτσιπάς

Miami Open: Για μία ακόμη επιτυχία o Τσιτσιπάς

Στις 18 Μαρτίου ξεκίνησαν τα προκριματικά του Miami Open, με τον πρώτο γύρο του ανδρικού ταμπλό να διεξάγεται από το πρωί της 21ης Μαρτίου. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λόγω της υψηλής θέσης του στο ATP Ranking, έχει το προνόμιο να ξεκινάει από τον 2ο γύρο, εκεί όπου θα συναντηθεί τον νικητή του ζευγαριού ΜακΝτόλαντ (ΗΠΑ) – Ούμπερτ (Γαλλία).

Τοποθετημένος στο 7ο section γνωρίζει πως μέχρι τον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει χαμηλότερης βαθμολογίας τενίστες, ενώ στον 4ο γύρο και πριν τα προημιτελικά μπορεί να έρθει –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- το πρώτο μεγάλο εμπόδιο. Ο Κροάτης Τσίλιτς ή ο Καναδός Σαποβάλοφ, αν ξεπεράσουν τους αντιπάλους τους στον 2ο γύρο θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά πριν τους «8», αν και ο Ελληνας τενίστας βρεθεί κανονικά εκεί.

Μεγάλα ονόματα στο Miami Open
Πολλά μεγάλα ονόματα στο φετινό Miami Open, όπως οι Νόβακ Τζόκοβιτς, Ρότζερ Φέντερερ, Αλεξάνταρ Ζβέρεφ, Ντόμινικ Τίεμ, Κέι Νισικόρι, Μάριν Τσίλιτς, Μπόρνα Τσόριτς να γεμίζουν από… αίγλη τη διοργάνωση.

Ηδη μέσα στο 2019 έχει κάνει σπουδαίες πορείες ο 21χρονος τενίστας, αποκορύφωμα η παρουσία στα ημιτελικά του Australian Open τον Ιανουάριο, αλλά και η κατάκτηση του Open της Μαρσέιγ (2-0 τον Καζάκο Κουκούσκιν στον τελικό) και ο χαμένος τελικός από τον Ρότζερ Φέντερερ στο ATP του Ντουμπάι.

Στόχος του Στέφανου Τσιτσιπά στο Μαϊάμι να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα προημιτελικά, έχοντας έναν βατό δρόμο μέχρι εκεί, αφού δεν μπορεί να συναντήσει δύο μεγαθήρια του τένις (Τζόκοβιτς και Φέντερερ). Πρώτο παιχνίδι με έναν εκ των ΜακΝτόλαντ (ΗΠΑ) ή Ούμπερτ (Γαλλία) το απόγευμα της Παρασκευής (22/03).

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X