Τσιτσιπάς - Αλιασίμ: Στον δρόμο για τα ημιτελικά του Queen's!

Τσιτσιπάς – Αλιασίμ: Στον δρόμο για τα ημιτελικά του Queen’s!

Εναρξη: 15.10, 21/06/2019
Τουρνουά: Queen’s Championships, Λονδίνο

Ο Τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός, κέρδισε με ανατροπή με 4-6, 7-6 (0), 7-6 (4) τον Σαρντί και προκρίθηκε στους “8” στο Queen’s! Νέο εμπόδιο, αυτό του Αλιασίμ!

Εντυπωσιακός, παθιασμένος, μοναδικός, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα πήγε περίφημα στις δυο πρώτες παραστάσεις τους στο Λονδίνο. Ισάριθμες προκρίσεις σε μια ημέρα πήρε ο Ελληνας πρωταθλητής και για πρώτη φορά στην καριέρα του είναι στους “8” στο Queen’s. Ειδικότερα, μετά τον Έντμουντ κέρδισε το απόγευμα τον Σαρντί με ανατροπή και είναι στα προημιτελικά όπου θ’ αντιμετωπίσει τον Αλιασίμ! Χρειάστηκε 2.38′ για να λυγίσει τον Σαρντί, ωστόσο παρά την κόπωση κέρδισε δυο σερί σετ στο τάι μπρέικ και έφτασε στη νίκη.

Τσιτσιπάς vs Αλιασίμ
Οι δύο τενίστες, θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά σήμερα σε επίπεδο ATP Tour, με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του Queen’s Club. Ο Τσιτσιπάς παίζει κόντρα στην παράδοση, αφού σε τέσσερις αναμετρήσεις με τον Αλιασίμ δεν έχει κερδίσει ποτέ. Βέβαια, οι τρεις αφορούσαν μικρές κατηγορίες. Ο Αλιασίμ, Νο21 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει ρεκόρ 6-1 στην πρώτη του επίσημη grass court season, ενώ είχε φτάσει στον τελικό στην Στουτγκάρδη. O νικητής θα αναμετρηθεί στα ημιτελικά του τουρνουά με τον αντίστοιχο της αναμέτρησης μεταξύ του Μίλος Ράονιτς και του Φελισιάνο Λόπεζ.

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X