Ράφα Ναδάλ: Επιστροφή στους τίτλους!

Ράφα Ναδάλ: Επιστροφή στους τίτλους!

Ο Ράφα Ναδάλ επέστρεψε δυναμικά και με τον τίτλο στη Ρώμη απέδειξε πως είναι πανέτοιμος για το μεγάλο ραντεβού του Rolland Garros που αρχίζει σε λίγες εβδομάδες. 

Ο Ράφα Ναδάλ ήταν εντυπωσιακός στη Ρώμη, έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι πανέτοιμος για το Rolland Garros. «Είμαι χαρούμενος περισσότερο για το  γεγονός ότι παραμένω ανταγωνιστικός, είμαι υγιής και έχω ακόμα όρεξη για τένις» τόνισε ο Ισπανός σταρ που κατέκτησε τον πρώτο τίτλο έπειτα από εννέα μήνες!

Ναι, τελευταία φορά που είχε πανηγυρίσει ήταν στις 12 Αυγούστου του 2018 και στον τελικό του Canadian Masters στο Τορόντο όταν είχε επικρατήσει με 2-0 του Στέφανου Τσιτσιπά. Ήταν ο 33ος τίτλος του σε Masters και ο τελευταίος μέχρι τις 19/5/2019 όπου και κέρδισε το Masters της Ρώμης κόντρα στον Τζόκοβιτς τον οποίο κέρδισε με 2-1 σετ. Τι μεσολάβησε σε αυτό το διάστημα;

Ο Ράφα Ναδάλ στο διάστημα αυτό υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αστράγαλο λίγο πριν τα τέλη του 2018, επέστρεψε το 2019 κι έφτασε στον τελικό του Australian Open όπου όμως και ηττήθηκε από τον Τζόκοβιτς. Φέτος έχασε στους ημιτελικούς στην Καλιφόρνια, στη Βαρκελώνη, στο Μόντε Κάρλο, αλλά και στην Μαδρίτη όμως τα κατάφερε στην Ρώμη! Με τον τίτλο του Italian Open, ο Ράφα Ναδάλ είναι πάλι μόνος του στην 1η θέση των νικητών σε Masters αφού έχει πλέον 34 τίτλους (33 o Τζόκοβιτς), ενώ στο σύνολο στο Tour έφτασε τους 81.

Το Masters της Ρώμης είναι στα… καλύτερά του με 9 τίτλους, αφού το Μόντε Κάρλο είναι το αγαπημένο του με 11 τίτλους. Εντυπωσιακός, μοναδικός ο Ισπανός σταρ σε χωμάτινη επιφάνεια, αφού έφτασε τους 58 τίτλους και δεν απειλείται από κανέναν!

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X