Σάκκαρη - Κόντα: Για τον πρώτο τίτλο!

Σάκκαρη – Κόντα: Για τον πρώτο τίτλο!

Eναρξη: 17:00, 04/05/2019
Γήπεδο: Ραμπάτ, Morocco Open

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν εντυπωσιακή, κέρδισε με 6-4,6-4 την Άλισον Βαν Ούιβατσκ και προκρίθηκε στον τελικό στο Morocco Open όπου θα παίξει με την Τζοάνα Κόντα.

Σάκκαρη για τίτλο
Η Σάκκαρη κέρδισε με 6-4, 6-4 την Άλισον Βαν Ούιβατσκ στον ημιτελικό της Παρασκευής στο Ραμπάτ και το Σάββατο θα παίξει κόντρα στην Τζοάνα Κόντα στον τελικό! Είναι η 2η φορά στην καριέρα της που θα παίξει σε τελικό σε τουρνουά της WTA και θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας της! Η 23χρονη βρήκε τη σταθερότητα που αναζητούσε και με διαδοχικές καλές εμφανίσεις έκανε τη διαφορά. Η Σάκκαρη απέκλεισε το Νο1 του ταμπλό και υπερασπίστρια του τίτλου, Ελίζ Μέρτενς, δεν έχασε ούτε ένα σετ σε τέσσερις αγώνες στην πορεία μέχρι τον τελικό και δείχνει πως βρίσκεται στην καλύτερή της κατάσταση. Η Ελληνίδα ήταν εντυπωσιακή στις επιστροφές της πετυχαίνοντας πέντε συνολικά breaks, ενώ κέρδισε και τα δύο σετ στο σερβίς της Βελγίδας!

Δυο φορές με την Κόντα
Με την Κόντα είχαν παίξει το 2017 στο Γουίμπλεντον (32) και η Βρετανίδα είχε κερδίσει με 6-4, 6-1. Στον πιο πρόσφατο αγώνα τους στο Fed Cup στη Μεγάλη Βρετανία η Κόντα επικράτησε με 2-1 σετ! Θυμίζουμε, πως η Βρετανίδα λύγισε με 6-2, 7-6(7) την Αυστραλέζα Άλια Τομλγιάνοβιτς. Η Σάκκαρη είχε αγωνιστεί πέρυσι στον τελικό του Σαν Χοσέ, αλλά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου και να πανηγυρίσει την πρώτη της κούπα.

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X