Τσιτσιπάς - Μαναρίνο: Με φόρα από το Εστορίλ!

Τσιτσιπάς – Μαναρίνο: Με φόρα από το Εστορίλ!

Εναρξη: 08/05/2019
Γήπεδο: Madrid Open

Η Ιβηρική του πάει αρκετά, στο Εστορίλ κατέκτησε τον 3ο του τίτλο και στη Μαδρίτη φιλοδοξεί να έχει ανάλογη συνέχεια. Αλλωστε, πλησιάζει αρκετά στον μεγάλο στόχο του… Λονδίνου!

Με φόρα στη Μαδρίτη ο Τσιτσιπάς
«Μην εύχεσαι γι’ αυτό, δούλεψε γι’ αυτό» το μόνο του Στέφανου Τσιτσιπά, κάτι που αποκάλυψε λίγες ώρες μετά το νέο του θρίαμβο και την κατάκτηση του 3ου τίτλου του στο Tour. Βήμα – βήμα και σκληρή δουλειά, με τον κορυφαίο Έλληνα τεννίστα να δικαιώνει όσους πιστεύουν στην αξία του. Αυτή την εβδομάδα ο Στέφανος θα είναι για 9η σερί στο top-10 της παγκόσμιας κατάταξης. Για την ιστορία είναι στο top-20 για 38 εβδομάδες, στο top-50 για 53 εβδομάδες και στο top-100 για 80! Εντυπωσιακή πορεία για έναν νεαρό που δεν έχει κλείσει ακόμα τα 21 του χρόνια. Ο μεγάλος στόχος; Δεν έχει περάσει ακόμη την Μάγχη, αλλά πλησιάζει το Λονδίνο. Εκεί θα διεξαχθεί και το 2019 το ATP Finals στο οποίο θα συμμετάσχουν οι 8 κορυφαίοι τενίστες του κόσμου! Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην ειδική βαθμολογία της ATP είναι στην 5η θέση και είναι στους τελικούς που θα διεξαχθούν από τις 10 έως τις 17 Νοεμβρίου. Το ταξίδι είναι μεγάλο, αλλά ο Τσιτσιπάς ξέρει να πατάει γερά στα πόδια του.

Παράλληλα, με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Madrid Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας μαζί με τον Ολλανδό Γουέσλεϊ Κούλχοφ κέρδισαν με 6-3, 6-3 τους Τσετσινάτο/Φούτσοβιτς στον γύρο των “32” και προκρίθηκαν στους “16”. Στη συνέχεια θ’ αντιμετωπίσουν τους Κροάτες Νίκολα Μέτκιτς / Φράνκο Σκούγκορ που βρίσκονται στο Νο. 5 του ταμπλό.

Απέναντι του ο Μαναρίνο
Ο Αντριάν Μαναρίνο θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον δεύτερο γύρο του Mutua Madrid Open. Ο 30χρονος, Νο 56, στην παγκόσμια κατάταξη, ο οποίος άρχισε την προσπάθειά του από τα προκριματικά, απέκλεισε στον 1ο γύρο τον Πορτογάλο Ζοάο Σόουζα με 7-5, 5-7, 6-1. Ο Τσιτσιπάς, Νο 9 στον κόσμο, δεν έχει ξαναβρεθεί στο tour απέναντι στον Μαναρίνο.

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X