Τσιτσιπάς - Σαποβάλοφ: Μια ανάσα από το Νο 8

Τσιτσιπάς – Σαποβάλοφ: Μια ανάσα από το Νο 8

Εναρξη: 02:00, 27/03/2019
Γήπεδο:
Μαϊάμι

O Τσιτσιπάς στον δρόμο για την κορυφή, αφού στο Μαϊάμι θέλει να γράψει ιστορία. Εμπόδιο για το Νο8 ο Ντένις Σαπαβάλοφ!

Ο Τσιτσιπάς αγκαλιά με το Νο8
Ακόμα μια εντυπωσιακή πρόκριση στους “16” του Miami Open για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Έλληνας τενίστας κέρδισε με 6-4, 6-4 τον Αργεντίνο Λεονάρντο Μάιερ και εκτός από το εισιτήριο για τους “16” έκανε και το πιο σημαντικό βήμα για να βρεθεί στο Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Έλληνας πρωταθλητής, δεν δέχθηκε break point σε ολόκληρο το ματς, επικράτησε 6-4, 6-4 του Μάγερ και προκρίθηκε στους “16” του Miami Open, αφήνοντας τεράστιες υποσχέσεις για το δεύτερο συνεχόμενο Masters της χρονιάς. Στον αγώνα ο Τσιτσιπάς είχε 6 άσους, 20 winners και μόλις 13 αβίαστα λάθη. Παράλληλα πέτυχε από ένα μπρέικ σε κάθε σετ! Όποιος προκριθεί θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Τιαφό-Γκοφέν ενώ στα ημιτελικά ίσως να περιμένει ο Ρότζερ Φέντερερ.

Το Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης, στον 4ο γύρο θα βρει απέναντί του τον Ντένις Σαποβάλοφ. Η κορυφαία στιγμή του 20χρoνου Έλληνα στα Masters είναι φυσικά ο τελικός του στο Τορόντο στις 12.8.2018!

Ο Τσιτσιπάς είχε ηττηθεί με 6-2, 7-6 (4) από τον Ναδάλ στον τελικό αλλά για να φτάσει ως εκεί είχε πετύχει σπουδαίες νίκες! Ο Τσιτσιπάς είχε προκριθεί στους “16” και στη Σανγκάη, τον Οκτώβριο του 2018, αλλά είχε αποκλειστεί από τον Κέβιν Άντερσον. Τώρα είναι… αγκαλιά με το Νο8! Ο Ντένις Σαποβάλοφ έπιασε επίσης σπουδαία απόδοση στη νίκη με 6-3, 7-6(5) επί του Αντρέι Ρούμπλεφ και πήρε μια σημαντική πρόκριση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πορεία του στα Masters έχει δώσει 24 παιχνίδια και έχει 13 νίκες και 11 ήττες.

Μία νίκη και μία ήττα κόντρα στον Σαπαβάλοφ
Oι δύο ταλαντούχοι τενίστες, συναντήθηκαν δύο φορές στο ATP World Tour 2018, με τον 19χρονο Καναδό να παίρνει το πρώτο ματς στο Australian Open και τον Τσιτσιπά λίγους μήνες αργότερα να κερδίζει στο χώμα του Μόντε Κάρλο. Στην junior καριέρα τους, ο Σαποβάλοφ είχε ρεκόρ 2-1 απέναντι στον Τσιτσιπά.

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X