Τσιτσιπάς - Τζόκοβιτς: Ραντεβού στην Πόλη του Φωτός

Τσιτσιπάς – Τζόκοβιτς: Ραντεβού στην Πόλη του Φωτός

Εναρξη: 17:00, 01/11/2019
Γήπεδο:
Paris Masters, Παλαί Ντε Μπερσί

Τορόντο, Μαδρίτη, Σανγκάη και απόψε Παρίσι! Τσιτσιπάς vs Τζόκοβιτς σε ένα ακόμα μεγάλο ραντεβού στο 2019 με λάμψη από την Πόλη του Φωτός!

Παρασκευή στο Παρίσι και ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει ραντεβού ξανά με την επιτυχία. Στην Πόλη του Φωτός, ο Ελληνας πρωταθλητής θέλει να κερδίσει τον Σέρβο και να βρεθεί στα ημιτελικά του Paris Masters. Μπορεί να υπάρχει στο τουρνουά και ο θρυλικός Ναδάλ, ωστόσο ο Τσιτσιπάς ξέρει πως στα δύσκολα είναι συνεπής με την επιτυχία. Ο “Νόλε” μέσα στο 2019 έχει κερδίσει 2 Grand Slam, 1 Masters και είναι σταθερά στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης. Ωστόσο, και ο Έλληνας πρωταθλητής κάνει εντυπωσιακά πράγματα. Ναι, ο Τζόκοβιτς αναζητά την 887η νίκη του, ενώ ο νεαρός την 101 νίκη!

Βέβαια, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με τον Ντομινίκ Τιμ, που δεν προκρίθηκε στους “8”, είναι οι μοναδικοί τενίστες που μέσα στο 2019 κέρδισαν και τα τρία μέλη του Big-3. Πριν 20 ημέρες ο 21χρονος ήταν αυτός που κέρδιζε τον Σέρβο στη Σανγκάη, σε ένα από τα καλύτερα ματς στην καριέρα του. Ο «Νόλε» υποκλίθηκε ξανά στο ταλέντο του αντιπάλου του λέγοντας: «Προφανώς είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Έχει ήδη καθιερωθεί. Είναι ολ αράουντ παίκτης που παίζει πολύ καλά σε όλες τις επιφάνειες».

Ο Ράφα Ναδάλ ανεξάρτητα από την συνέχεια που θα έχει στο Paris Masters θα είναι στο Νο1 την Δευτέρα αφού θα αφαιρεθούν 1600 βαθμοί από τον Νόβακ Τζόκοβιτς αλλά και ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα είναι από το Νο7 στο Νο6.

Οι 100 νίκες του Τσιτσιπά!

Ο Τζόκοβιτς «καίγεται» για τη νίκη, αφού μόνο με την κατάκτηση του τροπαίου θα μείνει ολοζώντανος στη μάχη με τον Ναδάλ για το Νο1!

Ο Έλληνας τενίστας είναι τρίτος στη σχετική λίστα με τους αθλητές του σημερινού top-10 που έφτασαν πιο γρήγορα στις 100 νίκες.

Ο Τσιτσιπάς είναι πίσω από τον Ράφα Ναδάλ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς αλλά πιο… ψηλά στη λίστα από τον Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Ναδάλ έφτασε σε 137 αγώνες, ο Τζόκοβιτς σε 143 και ο Τσιτσιπάς σε 160!

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X