Τσιτσιπάς - Βινόλας: Πρεμιερά στο US Open!

Τσιτσιπάς – Βινόλας: Πρεμιερά στο US Open!

Το Αμερικανικό Open του 2020, το πρώτο τουρνουά της σειράς Grand Slam μετά τη διακοπή λόγω της πανδημίας, ξεκινά στις 31 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη. Μπορεί να απουσιάζουν μεγάλα αστέρια, ωστόσο το παραδοσιακό τουρνουά στη σκληρή επιφάνεια του «Φλάσινγκ Μέντοους» δεν χάνει τη λάμψη του. Το US Open θα διοργανωθεί για 140ή σερί χρονιά, συνεχίζοντας μια λαμπρή παράδοση. Εκεί, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, νούμερο 6 στον κόσμο, ελπίζει σε κάτι μεγάλο, ακόμα και στην κατάκτηση του τροπαίου και στο έπαθλο των τριών εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Έλληνας τενίστας που είναι στο Νο4 του ταμπλό θα παίξει την 1η ημέρα του τουρνουά και θ’ αντιμετωπίσει τον Ισπανό Ράμος Βινόλας (22.00-31/08). O Eλληνας πρωταθλητής δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Western and Southern Open, μιας και ηττήθηκε 2-0 από τον Μίλος Ράονιτς. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια μέσα στο 2020 και πλέον ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από μια καλή εβδομάδα στο τουρνουά Masters εστιάζει την προσοχή του στο US Open. Ο Έλληνας τενίστας ιδιαίτερα στο 2ο σετ δεν θύμιζε τον παίκτη που είδαμε τις προηγούμενες ημέρες στη Νέα Υόρκη και ο Μίλος Ράονιτς με το σερβίς και τα δυνατά του χτυπήματα έφτασε στη νίκη.

Ο Ελληνας πρωταθλητής ευελπιστεί να κάνει την υπέρβαση στο φετινό Grand Slam, αφήνοντας πίσω του τον περσινό πρόωρο αποκλεισμό του στην πρεμιέρα του τουρνουά. Τότε, ο Τσιτσιπάς είχε ηττηθεί με 3-1 σετ (6-4, 6-7(5), 7-6(7), 7-5) από τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ έπειτα από έναν τετράωρο αγώνα.

Απέναντί του ο Ράμος Βινόλας Νο41 στην παγκόσμια κατάταξη. Ο Ισπανός έχει κερδίσει το Swiss Open Gstaad το 2019, όμως δεν έχει καταφέρει να κάνει κάτι άλλο αξιοσημείωτο. Ο Βινιόλας έφτασε το 2017 στο Νο14 στο ψυλότερο σημείο της καριέρας του, ενώ δεν έχει καμία συμμετοχή μετά την πανδημία του κορονοϊού.

Τσιτσιπάς vs Βινιόλας

Δυο φορές έχει συναντηθεί ο Έλληνας πρωταθλητής με τον Ράμος Βινόλας και μετρά ισάριθμες νίκες. Για πρώτη φορά έπαιξαν το 2018 στη Βαρκελώνη, όπου ο Τσιτσιπάς επικράτησε 2-0 (6-4, 7-5). Την επόμενη χρονιά στη Βασιλεία, κέρδισε πάλι με 2-0 (6-3, 7-6).

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X