Φαμπιάνο - Τσιτσιπάς: Το πρώτο εμπόδιο στο Wimbledon!

Φαμπιάνο – Τσιτσιπάς: Το πρώτο εμπόδιο στο Wimbledon!

Εναρξη: 18: 10, 01/07/2019

Γήπεδο: Centre Court, Λονδίνο

Ωρα για τένις, ώρα για Wimbledon! O Στέφανος Τσιτσιπάς είναι έτοιμος για τη διάκριση στο Νησί και το πρώτο εμπόδιο είναι ο Ιταλός, Φαμπιάνο!

Το 3ο παιχνίδι στο Court 2 του Wimbledon είναι αυτό ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και στον Τόμας Φαμπιάνο (Νο102). Ο Ελληνας πρωταθλητής θα βρει απέναντί του τον Ιταλό και ο μαραθώνιος με στόχο την υπέρβαση αρχίζει! Αλλωστε, η μεγαλύτερη επιτυχία του Τσιτσιπά στο Λονδίνο είναι η πρόκριση στον 4ο γύρο το 2018. Πέρσι, είχε παίξει πάλι κόντρα στον Ιταλό και τον είχε αποκλείσει στους “32”, αλλά φέτος θα τον “συναντήσει” στον 1ο γύρο. Παράλληλα, οι δυο τους είχαν αναμετρηθεί και στα προκριματικά του Rolland Garros του 2017, με τον Τσιτσιπά να είναι ο νικητής!

Αν ο Ελληνας σταρ περάσει το εμπόδιο του Ιταλού στον 2ο γύρο, θα παίξει με τον Ίβο Κάρλοβιτς, ενώ στον 3ο πιθανό είναι να πετύχει τον Καλ Έντμουντ με τον οποίο έπαιξε πρόσφατα στο Queen’s. Στους «16» όπου είχε φτάσει πέρσι ίσως να παίξει με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και στα προημιτελικά με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X