Η κλήρωση του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη στο Wimbledon!

Η κλήρωση του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη στο Wimbledon!

Τον Τόμας Φαμπιάνο θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο του Wimbledon o Στέφανος Τσιτσιπάς. Η κλήρωση του Big 3 στο βρετανικό Grand Slam. 

Τον Τόμας Φαμπιάνο θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο ο Τσιτσιπάς. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος ο Έλληνας τενίστας θα βρει στον δρόμο του στο Wimbledon τον Ιταλό. Το 2018 είχε παίξει μαζί του και τον είχε αποκλείσει στους “32” αλλά το 2019 θα τον “συνατήσει” στον 1ο γύρο. Στους “16” όπου είχα φτάσει πέρσι ίσως να παίξει με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και στα προημιτελικά με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Παράλληλα, ε την Αμερικανίδα Μπερνάρντα Πέρα κληρώθηκε στον 1ο γύρο του Wimbledon η Μαρία Σάκκαρη. Η Πέρα είναι στο Νο92 της κατάταξης, συμμετέχει μόλις για 2η φορά αν και είναι 25 ετών, στο Wimbledon και στη μία και μοναδική συμμετοχή της αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο.

Η κλήρωση του Big 3 στο Wimbledon!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς που είναι στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης κληρώθηκε να παίξει με τον Φίλιπ Κολσράιμπερ. Στον 1ο γύρο ο Φέντερερ θα αντιμετωπίσει τον Λόιντ Χάρις και ο Ναδάλ τον Γουίτσι Σουγκίτα. Το πιο δύσκολο έργο στη συνέχεια έχει ο Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός θα κληθεί να παίξει στον 2ο γύρο με τον Νικ Κύργιο και στον 3ο με τον Ντένις Σαποβάλοφ.  Στα προημιτελικά του Wimbledon ο Τζόκοβιτς είναι πιθανό να παίξει με τον Τσιτσιπά, ο Νισικόρι με τον Φέντερερ, ο Τιμ με τον Ναδάλ και ο Ζβέεεφ με τον Άντερσον. Στα ημιελικά του τουρνουά ίσως έχουμε ζευγάρι Ναδάλ-Φέντερερ και Τζόκοβιτς με Ζβέρεφ.

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X