US Open Golf: Ενα τεράστιο τουρνουά!

US Open Golf: Ενα τεράστιο τουρνουά!

Στην Pebble Beach αρχίζει το μεγάλο τουρνουά US Open Golf και τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος είναι έτοιμα για διάκριση!

Ο Μπρουκς Κοέπκα έχει ήδη γράψει ιστορία και θέλει να γράψει και άλλα σπουδαία κεφάλαια, υπερασπιζόμενος τον τίτλο του US Open. Ο Αμερικανός έγινε ο πρώτος παίκτης που πήρε το US Open και το πρωτάθλημα PGA των ΗΠΑ, αφήνοντας πίσω τον Ντάστιν Τζόνσον για να σηκώσει και το τρόπαιο Wanamaker στη Νέα Υόρκη.

Ο Κοέπκα έχει τέσσερις νίκες στις τελευταίες οκτώ εμφανίσεις του σε μεγάλα τουρνουά. Τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί 4-11-1-6-13-1-39-1-2-1 από τα προηγούμενα δέκα παιχνίδια του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το Νο1 στον κόσμο αυτήν την στιγμή να είναι το φαβορί με Τζόνσον και Ρόρι ΜακΙλρόι.

Ολα για τον κορυφαίο του US Open

Ο Τζέισον Ντέι έχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ στην διοργάνωση της Καλιφόρνια. Έχει την τάση να βελτιώνεται αισθητά στα μεγάλα τουρνουά και ειδικά στο US Open. Ο Αυστραλός δεν έχει μπει στο βάθρο των νικητών από το πρωτάθλημα Wells Fargo τον Μάϊο του 2018. Όμως έχει δέκα τοπ πλασαρίσματα στο PGA Tour των ΗΠΑ φέτος.

Η καλύτερή του εμφάνιση ήταν στην διοργάνωση του Pebble Beach, όπου βγήκε τέταρτος τον Φεβρουάριο αλλά και η επίδοσή του στο event του Μοντερέι, όπου έδειξε σταθερότητα. Στις τελευταίες του επτά εμφανίσεις ο Ντέι έχει ένα ρεκόρ 6-64-4-11-5-2-4 και στο US Open παρουσιάζει πολύ καλή εικόνα, συμπεριλαμβανομένων και των τελευταίων δύο ετών.

Ο Ντέι είχε χάσει αγώνες το 2017 και το 2018 αλλά από το ντεμπούτο του το 2011 και μετά έχει μία επίδοση 59-2-4-9-8 στην τρίτη πιο μεγάλη διοργάνωση. Ο Ματ Κούτσαρ επίσης στα 40 του χρόνια έχει υψηλά πλασαρίσματα και είναι ψηλά στην κατάταξη του FedEx Cup για το PGA Tour. Ο Αμερικανός έχει συνολικά οκτώ τοπ πλασαρίσματα στην δεκάδα σε 16 φετινές διοργανώσεις. Ο Κούτσαρ έχει την τρίτη πιο καλή συνολική επίδοση στο PGA Tour ενώ είναι έκτος στον μέσο όρο σκοραρίσματος και δέκατος στην ακρίβεια χτυπημάτων. Παράλληλα, ο Γκρέιαμ ΜακΝτάουελ είναι ένα αουτσάιντερ που μπορεί όμως να επαναλάβει τις επιτυχίες του παρελθόντος όπως τον τίτλο του 2010.

Ο 39χρονος βρίσκεται σε μία ανοδική πορεία σε αποτελέσματα και πλασαρίσματα. Ήδη διεκδίκησε δύο μεγάλους τίτλους και είναι πέμπτος στην κατάταξη με τα κερδισμένα χτυπήματα..

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Golf με πολλά ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X