Γουάιλντερ - Ορτίζ: Η απόλυτη ρεβάνς στο Λας Βέγκας!

Γουάιλντερ – Ορτίζ: Η απόλυτη ρεβάνς στο Λας Βέγκας!

Eναρξη: 24/11/2019
Εδρα: MGM Grand

Η αναμέτρηση του Ντιοντέι Γουάιλντερ με τον Λουίς Ορτίζ στρέφει όλα τα βλέμματα στο Λας Βέγκας. Ουσιαστικά πρόκειται για μία… ρεβάνς των δύο αντιπάλων, που την ήθελαν πολύ.

Ο Ορτίζ είχε βρεθεί στο προηγούμενο ματς σε δυσμενή θέση στον 5ο γύρο και ο Γουάιλντερ σώθηκε από το… καμπανάκι στον όγδοο. Τελικά στον 10ο γύρο ο Γουάιλντερ τα κατάφερε και διατήρησε τον τίτλο του μπροστά σε ένα κοινό 14.069 ανθρώπων.

Αυτός ο αγώνας του 2018 δεν ήταν τόσο εύκολος στο να τον δεις. Όμως είχε ορισμένες πολύ καλές στιγμές που να θέλει ο κόσμος να τις ξαναζήσει. Ο Αμερικανός θέλει να ξαναβγει στην επιφάνεια και την κορυφή. Οι δύο πυγμάχοι έχουν διαφορετικά στιλ. Άλλον τρόπο προσέγγισης των αγώνων τους.

Ο Γουάιλντερ όμως σε σχέση με τον Κουβανό έχει πιο μεγάλη ταχύτητα δυνατών χτυπημάτων. Εκείνη ήταν η 7η φορά που υπερασπιζόταν τον τίτλο του ο Γουάιλντερ μετά την αναμέτρηση με τον Φιούρι και ενώ είχε την εύκολη νίκη με τον Ντόμινικ Μπραζίλ. Ο Αμερικανός πρωταθλητής είχε φτάσει τον αριθμό των 41 νικών και η δύναμή του αλλά και τα χτυπήματά του δεν μπορούν να αγνοηθούν.

Γουάιλντερ vs Ορτίζ, μια τεράστια ρεβάνς

“Είμαι ο καλύτερος στον κόσμο και το αποδεικνύω κάθε φορά που μπαίνω στο ρινγκ. Δεν ανησυχώ για το εάν θα κάνω λάθη. Εάν κάνω να είστε ήσυχοι πως θα τα διορθώσω μες στον αγώνα. Έχω τα πιο σκληρά και δυνατά χτυπήματα στην ιστορία”, είπε στο Sky Sports.

Ο Κουβανός Ορτίζ από την άλη είχε φτιάξει ένα πολύ καλό σερί. Χάνοντας απώλεσε την δυνατότητα για 32 νίκες. Είχε 31 εκ των οποίων οι 26 με νοκ άουτ. Σε μία ηλικία 40 ετών τα πράγματα δεν είναι το ίδιο εύκολα για τον Ορτίζ εάν και έχει τρεις σερί νίκες.

Ο Γουάιλντερ λέει πως “ο Ορτίζ είναι από τους κορυφαίους στον κόσμο. Ακόμα και όταν τον κέρδισα ήταν κίνδυνος για κάθε αντίπαλο. Τον Ορτίζ δεν ήθελε να τον αντιμετωπίσει σχεδόν κανείς πριν την αναμέτρηση με μένα. Και μετά όμως πάλι δεν ήθελαν να τον αντιμετωπίσουν. Έχει τρομερή δύναμη αλλά εγώ είμαι άλλου είδους ‘θηρίο’. Είμαι περήφανος για το πως αντιμετώπισα και διαχειρίστηκα τον αγώνα. Εδώ παίζουν τα μεγάλα αγόρια, οι δυνατοί άνδρες και αυτοί που χτυπούν καλά και σωστά”. Οι εκτιμήσεις θέλουν τον 34χρονο Αμερικανό να κερδίζει στον 8ο γύρο πάντως.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Μποξ με πολλά ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X