bwin και Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενισχύουν το Ε.Σ.Υ. και ευπαθείς ομάδες!

bwin και Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενισχύουν το Ε.Σ.Υ. και ευπαθείς ομάδες!

Η εξάπλωση της πανδημίας είναι εφιαλτική και το Ε.Σ.Υ. βρέθηκε στην πρώτη γραμμή να δίνει τις μάχες της. bwin και Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στέκονται έμπρακτα στο πλευρό της κοινωνίας και πήραν πρωτοβουλίες για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και των ευπαθών ομάδων.

Η bwin, πιστή στo όραμά της για έμπρακτη υποστήριξη των ανθρώπων και των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται, αποδεικνύει από τις πρώτες μέρες της εξάπλωσης της COVID-19 ότι παραμένει στο πλευρό της κοινωνίας. Πως; Οργανώνοντας μια σειρά από πρωτοβουλίες για την υποστήριξη του Ε.Σ.Υ, αλλά και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό.

Οι πρωτοβουλίες της bwin και της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η bwin ένωσε για μια ακόμα φορά τις δυνάμεις της με την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, της οποίας είναι Μεγάλος Χορηγός, στηρίζοντας το πρόγραμμα αγώνων της Ομάδας “Monday’s Games against COVID”. Σκοπός είναι η υλοποίηση από κοινού μίας σειράς από πρωτοβουλίες, ώστε να συμβάλλουν στην καταπολέμηση της πανδημίας.

Το ξεκίνημα της δράσης άρχισε τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 στπ φιλικό ματς με τον Κολοσσό Ρόσου. Αναλυτικά οι πρωτοβουλίες:

  • Ενίσχυσαν το έργο των Ιατρών και του Νοσηλευτικού προσωπικού του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου “Αττικόν”, προσφέροντας φορητό αναπνευστήρα βαρέως τύπου για την μηχανική υποστήριξη αναπνευστικής λειτουργίας των ενηλίκων και παίδων ασθενών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.  Η πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των Γιατρών του Κόσμου.
  • Υπήρξε στήριξη ηλικιωμένων και μοναχικών ανθρώπων σε πολλά σημεία του Νομού Αττικής, οι οποίοι είχαν πληγεί σημαντικά από την πανδημία, παραδίδοντας χριστουγεννιάτικα κουτιά αλληλεγγύης. Τα δώρα περιλάμβαναν είδη πρώτης ανάγκης, υγειονομικό εξοπλισμό ατομικής προστασίας και λόγω των ημερών τα παραδοσιακά γλυκά και το απαραίτητο γούρι του νέου έτους.  Η πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των Γιατρών του Κόσμου.
  • Ενίσχυσαν το έργο των Ιατρών και του Νοσηλευτικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου “Ανδρέας Παπανδρέου”, προσφέροντας 10.000 γάντια μιας χρήσης.
  • Ενίσχυσαν το έργο των Ιατρών και του Νοσηλευτικού προσωπικού του “Θριασίου Νοσοκομείου Ελευσίνας”, προσφέροντας 10.000 μάσκες.

Αλλωστε, bwin και η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχουν κοινό όραμα για έμπρακτη κοινωνική ευθύνη και προσφορά, γεγονός που έχει αποτυπωθεί με τον ιδανικότερο τρόπο δεκάδες φορές τα τρία χρόνια της συνεργασίας τους.

Σχολιάστε

X