Η πρώτη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ (video)

Η πρώτη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ (video)

To bwin news βρέθηκε στο ΣΕΦ για την πρώτη, ανοικτή προπόνηση του Ολυμπιακού. Με πολλά νέα πρόσωπα και θετική διάθεση, οι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν παρκέ χαρίζοντας τις πρώτες εικόνες της νέας σεζόν.

Αφού μάζεψε τους παίκτες στο κέντρο για μια σύντομη ομιλία, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέβιντ Μπλατ, σκιαγράφησε τους στόχους και τις προσδοκίες της αγωνιστικής περιόδου. «Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που είναι ένα πολύ καλό μείγμα των σπουδαίων παικτών που διαθέτει ο Ολυμπιακός και έχουν την εμπειρία και το DNA των πρωταθλητών, προσθέτοντας πολλά κομμάτια νεότητας, αθλητικότητας και ταχύτητας».

Ο Αμερικανός χεντ κόουτς στάθηκε στη δημιουργία ενός συνόλου που θα παίζει διαφορετικό μπάσκετ, έχοντας όμως μοναδικό στόχο την επιτυχία και την κατάκτηση τίτλων. Από την πλευρά του, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, οριοθέτησε με λίγες λέξεις τους στόχους της ομάδας για φέτος:  «Εγώ περιμένω να πάει καλά η ομάδα, να πάρουμε τίτλους, να παίξουμε καλό μπάσκετ και να έχουμε υγεία, κάτι που μας έλειψε τα τελευταία χρόνια», ενώ δεν παρέλειψε να δώσει το… σύνθημα ενόψει της χρονιάς που ξεκινά, τονίζοντας: «πάνω απ’ όλα έχουν σημασία η ομάδα και οι ομαδικοί τίτλοι και μετά οι προσωπικοί»!

Στην αλλαγή φιλοσοφίας στάθηκε από την πλευρά του ο Γιώργος Πρίντεζης. «Για όλους μας είναι μια διαφορετική καθημερινότητα, δουλεύουμε καινούρια πράγματα και προσπαθούμε όλοι μαζί σαν ομάδα να δείξουμε τη φιλοσοφία του καινούριου προπονητή μας».

Παράλληλα, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, παίρνουν σιγά σιγά μια πρώτη γεύση από το παρκέ του ΣΕΦ. Άξελ Τούπαν, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Γιάνις Τίμα, Ζακ Λιντέι και Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος συνιστούν την πεντάδα των… νεοσύλλεκτων στους «ερυθρόλευκους», με τον τελευταίο να υπογραμμίζει την καθημερινή προσπάθεια που πρέπει να γίνεται. «Θα ψάχνουμε την τελειότητα κάθε μέρα και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Θα επιμείνουμε σ’ αυτό κάθε μέρα που ερχόμαστε εδώ για να δουλέψουμε», υπογράμμισε ο 23χρονος, πρώην γκαρντ της Παρτιζάν, που ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στη Euroleague.,

Σχολιάστε

X