Αϊτή - Μεξικό: Στον δρόμο για τον τελικό του Gold Cup!

Αϊτή – Μεξικό: Στον δρόμο για τον τελικό του Gold Cup!

Εναρξη: 05:00, 03/07/2019
Γήπεδο: Στέιτ Φαρμ, Αριζόνα

Αϊτή – Μεξικό στο… καυτό Φίνιξ για μια θέση στον τελικό του Gold Cup. Εξαιρετική παράδοση για την «Ελ Τρι». 

Τρεις ανατροπές για την Αϊτή!
Στα ημιτελικά του Gold Cup η Αϊτή για πρώτη φορά από το 1991! Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από τον Καναδά, κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη κι έναν απίθανο Νασόν (γκολ, ασίστ) να επικρατήσει 3-2 και να γράψει τη δική της ιστορία! Πήγε κόντρα στις προβλέψεις, επιθετικά ήταν εξαιρετική και στο πιο κρίσιμο ραντεβού της τελευταίας 30ετίας θέλει να κάνει την υπέρβαση κόντρα στο Μεξικό. Ηταν η τρίτη ανατροπή της στο Gold Cup, γεγονός που μαρτυρά το πάθος και τη μαχητικότητά της.

Με τον τίτλο του φαβορί το Μεξικό

Το Μεξικό τα βρήκε δύσκολα, πολύ δύσκολα κόντρα στην Κόστα Ρίκα και χρειάστηκε η ρώσικη ρουλέτα για να κάμψει την αντίστασή της και να βρεθεί στα ημιτελικά του Gold Cup. Oι Μεξικάνοι έμειναν στο 1-1 στην κανονική διάρκεια, είχαν δοκάρι, ευκαιρίες, αλλά όχι ουσία για να πάρουν το κάτι παραπάνω και να μη… ρισκάρουν με τα πέναλτι. Μέσα στο 2019 έχει δώσει οκτώ παιχνίδια και μόνο σε ένα έχει κρατήσει την εστία της ανέπαφη. Εκτός πλάνων για την αναμέτρηση ο βασικός μέσος, Γκουτιέρες.

Παράδοση: Αϊτή – Μεξικό

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 9 φορές και το Μεξικό παραμένει αήττητο έχοντας επτά νίκες και δυο ισοπαλίες. Μάλιστα, οι Μεξικάνοι έχουν πετύχει 26 τέρματα κι έχουν δεχθεί μόλις δυο! Στην τελευταία τους συνάντηση προημιτελική φάση του Γκολντ Καπ του 2009, το Μεξικό επικράτησε με 4-0.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Στοίχημα στο CONCACAF Γκολντ Καπ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις |21+

Σχολιάστε

X