Βραζιλία - Αργεντινή: Ο Μέσι δεν χάνει σε ημιτελικούς!

Βραζιλία – Αργεντινή: Ο Μέσι δεν χάνει σε ημιτελικούς!

Εναρξη: 03.30, 03/07/2019
Γήπεδο: Μινεϊράο, Μπέλο Οριζόντε

Ενα τεράστιο ραντεβού, ένα θρυλικό παιχνίδι που ο πλανήτης περιμένει με κομμένη την ανάσα. Βραζιλία vs Αργεντινής στο Μινεϊράο για μια θέση στον τελικό!

Με σύμμαχο την έδρα η Βραζιλία
Η Βραζιλία έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά όχι και το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα μιας και επικράτησε της Παραγουάης με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια). Ο Αλισον δικαιολόγησε τον τίτλο του κορυφαίου γκολκίπερ και ο Ζεσούς ήταν αυτός που με την εύστοχη εκτέλεση στο τέλος έδωσε μια αγχωτική πρόκριση! Πλέον, σε ένα καυτό Μινεαϊράο υποδέχεται την Αργεντινή σε ένα θρυλικό ραντεβού και η Σελεσάο θέλει να γράψει ιστορία. Αλλωστε, την τελευταία φορά που κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα ήταν πριν 12 χρόνια. Το ρεκόρ της σε αυτό το γήπεδο με αντίπαλο την Αργεντινή είναι 4-1-0 σε συνολικά 5 παιχνίδια από το 1968. Ωστόσο, κανείς δεν ξεχνά πως στη συγκεκριμένη έδρα διασύρθηκε με 7-1 από την Αργεντινή στον εντός έδρας ημιτελικό του Μουντιάλ το 2014.

Η Αργεντινή του Μέσι δεν χάνει σε ημιτελικό

Η Αργεντινή δεν εντυπωσίασε, αν και παρατάχθηκε με επιθετικό σχήμα και δύο επιθετικούς. Ωστόσο, το γρήγορο γκολ βοήθησε την Αργεντινή να μην αγχωθεί και έτσι έφτασε στο τελικό 2-0 και την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa America. Ο Μέσι πριν λίγες μέρες παραδέχτηκε ότι δεν έχει παίξει καλά στο τουρνουά. Θα κάνει τη διαφορά; Για τον  σταρ της Αλμπισελέτσε αυτός θα είναι ο πέμπτος ημιτελικός με την Εθνική και στους προηγούμενους τέσσερις βγήκε νικητής, αν και ηττήθηκε στους τελικούς. Το 2007 νίκησε με 3-0 κόντρα στο Μεξικό για το Copa America, ενώ για τον ίδιο θεσμό κέρδισε Παραγουάη (2015) και ΗΠΑ (2016) αντίστοιχα. Βραζιλία και Χιλή (δυο φορές) του στέρησαν το τρόπαιο. Στο Μουντιάλ του 2014 η Αργεντινή του Μέσι απέκλεισε την Ολλανδία, για να χάσει τον παγκόσμιο τίτλο από τους Γερμανούς.

Βραζιλία – Αργεντινή, η παράδοση

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 105 φορές σε επίσημο ή φιλικό επίπεδο και η Σελεσάο έχει ένα μικρό προβάδισμα, καθώς μετρά 41 νίκες έναντι 38 των Αργεντινών (26 ισοπαλίες). Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν ήταν τον Οκτώβριο στη Σαουδική Αραβία και η Βραζιλία νίκησε 1-0.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Στοίχημα στο Κόπα Αμέρικα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις |21+

Σχολιάστε

X