Nations League: Στην Πορτογαλία οι τέσσερις φιναλίστ!

Nations League: Στην Πορτογαλία οι τέσσερις φιναλίστ!

Tέσσερις ομάδες, δυο ημιτελικοί κι ένα μεγάλο ραντεβού που θα αναδείξει τον πρώτο νικητή του Nations League. Γόητρο, κέρδη και τα βλέμματα στην Πορτογαλία

Η Αγγλία, η Ελβετία, η Πορτογαλία και η Ολλανδία είναι οι τέσσερις ομάδες των ημιτελικών του Nations League που θα διεξαχθούν 5 και 6 Ιουνίου στην Πορτογαλία. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου στο Dragao. Η Πορτογαλία επιλέχθηκε ως διοργανώτρια χώρα του Nations League λόγω της κατάκτησης της 1ης θέσης του Α3 γκρουπ, με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος να είναι η πρώτη που προκρίθηκε χρονικά στα τελικά της διοργάνωσης. Αλλωστε, οι οι τέσσερις φιναλίστ συμμετέχουν σε γκρουπ με πέντε ομάδες και όχι με έξι, στα προκριματικά του Euro 2020. Οι τέσσερις νικητές του Α Γκρουπ δυναμικότητας, προκρίθηκαν στους τελικούς, όπου και θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Τα ματς είναι νοκ-άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι.

Ολα για το Nations League

Ολοι οι νικητές τώρα και των 4 ομίλων κάθε γκρουπ (16 στο σύνολο) προκρίνονται στα πλέι οφ. Δύο ημιτελικοί και ένας τελικός σε κάθε γκρουπ, με το νικητή να κερδίζει την παρουσία του στην τελική φάση του Euro 2020 που θα διεξαχθεί σε 12 χώρες της Ευρώπης. Ο νικητής του νεοσύστατου τουρνουά θα λάβει 6,67 εκατομμύρια λίρες. Όπως εξήγησε η η UEFA, «στόχος της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας και των εγχώριων ομοσπονδιών είναι να προσδώσουν νόημα στο διεθνές ποδόσφαιρο, με τους προπονητές, τους παίκτες και τους οπαδούς να εκφράζουν με διαρκώς αυξανόμενη ένταση τη θέλησή τους ότι τα φιλικά παιχνίδια δεν προσφέρουν κάτι ουσιαστικό στον ανταγωνισμό των Εθνικών Ομάδων».

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Nations League με 100+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X