Φροζινόνε - Ίντερ: Με το μυαλό στα... ντέρμπι οι νερατζούρι!

Φροζινόνε – Ίντερ: Με το μυαλό στα… ντέρμπι οι νερατζούρι!

Έναρξη: 21:30, 14/04/2019
Γήπεδο: Benito Stirpe (16.227)

Η Ίντερ φιλοξενείται από τη Φροζινόνε για την 32η αγωνιστική στο Καμπιονάτο, με μοναδικό στόχο τη νίκη και την παραμονή στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ακολουθούν μεγάλα εντός έδρας ντέρμπι απέναντι σε Ρόμα και Γιουβέντους.

Η Φροζινόνε πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στο -7 από την παραμονή. Το πρόγραμμά της δίνει κάποιες πιθανότητες για να τα καταφέρει, ωστόσο το έργο της είναι αρκετά δύσκολο.

Με ψυχολογία, αλλά με απουσίες η Φροζινόνε
Δεύτερη σερί νίκη, σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι της Φιορεντίνα (0-1),της αναπτέρωσε το ηθικό και της έδωσε τεράστιο κίνητρο για να κυνηγήσει μέχρι τέλους τη μάχη για την παραμονή. Τέταρτη εκτός έδρας νίκη συνολικά, ωστόσο στο γήπεδό της διαθέτει τη χειρότερη συγκομιδή.

Μόλις μία εντός έδρας νίκη, απέναντι στην Πάρμα πριν δύο αγωνιστικές (3-2), με πέντε ισοπαλίες και εννέα ήττες συνολικά απολογισμό. Στη Φλωρεντία επικράτησε στο 84’ με γκολ του Τσιόφανι δίχως να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο, όμως δεν έχει καμία σημασία γιατί πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε.

Τονωμένο το ηθικό, ωστόσο ο τεχνικός Μπαρόνι δεν υπολογίζει τους υπολογίσιμους στόπερ Αριάουντο και Σάλαμον και τον χαφ Βιβιάνι.

«Άσφαιρη» Ίντερ, στα «ρηχά» ο Ικάρντι
Για δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι (και τρίτο σε όλες τις διοργανώσεις) όχι μόνο δεν νίκησε (0-1-2), αλλά ούτε καν σκόραρε. Το ταμπλό «κόλλησε» στο μηδέν στο ματς με την Αταλάντα, με τον Ικάρντι να παίζει πρώτο ματς μπροστά στο κοινό του μετά τις 3/2 με τη Μπολόνια, δηλώνοντας «απών».

Διατηρεί διαφορά ασφαλείας από την 5η θέση, όμως ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Ρόμα και Γιουβέντους που δεν θέλει να τις χάσει. Δύο επιστροφές και δύο ελλείψεις μετρούν οι «νερατζούρι». Επιστρέφει ο στόπερ Ντε Φράι και ο φορ Λαουτάρο Μαρτίνες, εκτός ο χαφ Μπρόζοβιτς και ο μπακ Βρσάλικο.

Επιπρόσθετα στατιστικά

*Τρεις φορές έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν Φροζινόνε και Ίντερ. Σε όλες επικράτησε η ομάδα του Μιλάνου, δίχως μάλιστα να δεχτεί τέρμα (3-0, 4-0 εντός και 1-0 εκτός).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Σέριε Α εδώ!

Σχολιάστε

X