Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Σαχτάρ: Αντιθέσεις και θετικά σημεία

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Σαχτάρ: Αντιθέσεις και θετικά σημεία

Eναρξη: 19:55, 21/02/2019
Γήπεδο: Waldstadion (48.500), Φρανκφούρτη

Το πρώτο παιχνίδι στην Ουκρανία ανάμεσα στη Σαχτάρ και την Αϊντραχτ έληξε δίχως νικητή (2-2). Αν και το προβάδισμα ανήκει ελαφρώς στην αποψινή γηπεδούχο, η Σαχτάρ έδειξε τεράστια προσωπικότητα καθώς αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 11ο λεπτό και «απάντησε» δις (10′ Μάρλος, 67′ Τάισον) στα γκολ που δέχτηκε (7′ Χίντερεγκερ, 50′ Κόστιτς).

Το βράδυ της Πέμπτης (19:55) στο «Βάλντστάντιον» της Φρανκφούρτης, η Αϊντραχτ έχει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί το προβάδισμα που διαθέτει, ενώ η Σαχτάρ καλείται να επιτεθεί, να γίνει δημιουργική ώστε να πάρει το πάνω χέρι για την πρόκριση.

Ομάδα της αντίθεσης η Αιντραχτ
Παραχώρησε ισοπαλία με 1-1 στην Γκλάντμπαχ για το πρωτάθλημα και παρέμεινε αήττητη στο νέο έτος, έχοντας όμως συνολικό ρεκόρ μία νίκη και 5 ισοπαλίες. Το κύριο πρόβλημά της εντοπίζεται στην άμυνα, όπου σπάνια θα πάρει πολύ καλό βαθμό λειτουργίας. Επιθετικά, ακόμα και στις άσχημες βραδιές της, βρίσκει έστω ένα γκολ.

Παραμένουν τραυματίες οι χαφ Ρόντε, Στεντέρα, Τορό και ο μπακ – χαφ Τσάντλερ. Επιλογές που θα στερηθεί ο τεχνικός Αντι Χούτερ, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του στόπερ Αμπραχαμ.

Δείχνει θετικά σημάδια η Σαχτάρ
Οπως αναφέραμε παραπάνω, η Σαχτάρ έκανε τρομερή εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι με παίκτη λιγότερο για σχεδόν 80 λεπτά. Εκείνο ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι έπειτα από δύο μήνες, λόγω της χειμερινής διακοπής του πρωταθλήματος και μοιάζει να προσαρμόζεται πολύ γρήγορα στις υψηλές απαιτήσεις. Ξέρει ότι ο ρόλος της είναι δύσκολος, σε μία έδρα που ελάχιστες είναι οι ομάδες που φεύγουν με βαθμό ή βαθμούς.

Θα ποντάρει στην ταχύτητα των μεσοεπιθετικών της, ώστε να «χτυπήσει» στους χώρους. Αν βρεθεί πίσω στο σκορ θα χρειαστεί να πάρει ρίσκα, καθώς θα χρειαστεί δύο γκολ ή και παραπάνω για να πάρει την πρόκριση ή να στείλει το ματς στην παράταση. Τιμωρημένος ο χαφ Στεπανένκο, αλλά και ο στόπερ Κρίβτσοβ.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Η Αιντραχτ έχει σημειώσει τουλάχιστον δύο γκολ στα 17/18 τελευταία παιχνίδια της στην Ευρώπη. Η Σαχτάρ έχει 5 σερί νίκες στα εκτός έδρας ματς στο Γιουρόπα Λιγκ. Το συνολικό ρεκόρ της μακριά από την Ουκρανία στη διοργάνωση είναι 11-1-3.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Europa League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X