Μπάγερν - ΑΕΚ: Βαυαροί σε... μίνι κρίση!

Μπάγερν – ΑΕΚ: Βαυαροί σε… μίνι κρίση!

Εναρξη: 22:00, 07/10/2018
Γήπεδο: Allianz Arena, Μόναχο

Η Μπάγερν υποδέχεται την ΑΕΚ στην Allianz Arena και θέλει νίκη… ηρεμίας. Οι Βαυαροί σε… κρίση και η Ενωση θα παρουσιαστεί με κόντρα την παράδοση!

Σε κρίση…
«Η ομάδα είναι θυμωμένη και λυπημένη για το αποτέλεσμα. Ενάντια σε Αουγκσμπουργκ και Φράιμπουργκ χάσαμε τέσσερις βαθμούς στο 89ο λεπτό. Αυτοί ήταν οι τέσσερις βαθμοί που λείπουν τώρα. Είμαστε αναστατωμένοι, θυμωμένοι και λυπημένοι γι’ αυτό, έτσι είναι το ποδόσφαιρο αυτή είναι η ζωή. Πρέπει να παίξουμε τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΚ σε τρεις μέρες και θέλουμε να τον κερδίσουμε» τόνισε ο Κόβατς, με τη Μπάγερν να βρίσκεται σε… πανικό! Ισόπαλη με τη Φράιμπουργκ και στο -4 από τη Ντόρτμουντ, λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ραντεβού! «Αυτή δεν είναι η Μπάγερν, ήταν κάτι πολύ μικρό» είχε πει ο Νόιερ έπειτα τη συντριβή από τη Γκλάντμπαχ, ενώ τα σενάρια τονίζουν πως οι Ρόμπεν, Ριμπερί, Μίλερ και Χούμελς τάσσονται πλέον ενάντια στον προπονητή τους και σκοπεύουν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους και… τα πόδια τους στο γήπεδο για να τον δουν να διαβαίνει την πόρτα της εξόδου.

Η Μπάγερν στο ΟΑΚΑ πέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της ΑΕΚ και ήταν αρκετό ένα δίλεπτο να πετύχει δυο γκολ! Ηταν η δεύτερη νίκη στον όμιλο, ωστόσο η ισοπαλία με τον Αγιαξ δεν της αφήνει το παραμικρό περιθώριο για απώλειες. Σε «κακό δαίμονα» των ελληνικών ομάδων τείνει πλέον να εξελιχθεί η Μπάγερν, καθώς παρέμεινε απόψε αήττητη κόντρα σε συλλόγους της πατρίδας μας.

Ολα για το αποτέλεσμα
Στο ΟΑΚΑ κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου για την προσπάθεια, όχι όμως και το τρίποντο. Η ΑΕΚ ηττήθηκε, έμεινε στον πάγκο της βαθμολογίας χωρίς βαθμό. Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» έτρεξαν 112,3 χιλιόμετρα έναντι 108,7 των Βαυαρών, απόρροια και της κατοχής μπάλας που είχε η Μπάγερν (64%). Εντός συνόρων η Ενωση δεν έπεισε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, πήρε ένα βαθμό, αλλά δεν μπόρεσε να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή. Η παράδοση δεν είναι πάντως με το μέρος της, αφού κόντρα σε γερμανικές ομάδες έχει δυο νίκες, μια ισοπαλίες, αλλά και επτά ήττες, έχοντας σκοράρει 12 γκολ, ενώ δέχθηκε 23! «Να νιώθεις τη μαγεία τους. Δεν χρειάζεσαι κανένα έξτρα κίνητρο για τους αγώνες αυτούς. Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι ικανή να μας δώσει τεράστια αυτοπεποίθηση για τη συνέχειά μας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Απόψε δεν είχαμε καμία αυτοπεποίθηση» είπε ο Τσιγκρίνσκι για το ματς στο Μόναχο

Τι λένε οι αριθμοί…
Οι Βαυαροί δεν έχουν δεχθεί γκολ από κάποια ελληνική ομάδα… 38 χρόνια. Τον Σεπτέμβριο του 1980 κέρδισαν 4-2 τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και έκτοτε, σε κανονική διάρκεια και παράταση, έχουν ρεκόρ 4-2-0, με επιμέρους σκορ 16-0.

Το 2-0 επί της Ενωσης ήταν η 8η νίκη της σε συνολικά 10 αναμετρήσεις της με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ενώ μετρά και 2 ισοπαλίες.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X