Λίβερπουλ - Λειψία: Στη Βουδαπέστη για την πρόκριση στους «8»

Λίβερπουλ – Λειψία: Στη Βουδαπέστη για την πρόκριση στους «8»

Η Λίβερπουλ… υποδέχεται στη Βουδαπέστη τη Λειψία, έχει ως σύμμαχο το 2-0 του πρώτου αγώνα και θέλει να πάρει ανάσα μετά τις διαδοχικές ήττες εντός συνόρων!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σωτηρία για τη Λίβερπουλ το… Champions League

Η Λίβερπουλ στα… χειρότερά της! Το Ανφιλντ από «κάστρο» μετατράπηκε σε χαρά για κάθε φιλοξενούμενο και πλέον η πρωταθλήτρια βρέθηκε πίσω στη μάχη για την… τετράδα! Η Φούλαμ την σόκαρε και οι Reds υπέστησαν την έκτη διαδοχική τους εντός έδρας ήττα, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ! Ανεξαρτήτως έδρας, έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στα 7 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (1-0-6), ενώ στις 14 πιο πρόσφατες υποχρεώσεις της εκεί υπέστη 8 ήττες (3-3-8). Εκτός συνόρων πάντως είναι μια ανάσα από την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού στο πρώτο εκτός έδρας ματς είχε επικρατήσει 2-0 της Λειψίας. Βέβαια, ο επαναληπτικός δεν θα είναι στην Αγγλία, αλλά στη Βουδαπέστη! Αμφίβολος ο Καμπάκ και ο φορ, Φιρμίνο!

Όλα για όλα η Λειψία

Η Λειψία συνεχίζει τη μάχη για τον τίτλο! Νέα νίκη, αυτή τη φορά εκτός έδρας με 3-0 επί της Άουγκσμπουργκ. Η ομάδα του Νάγκελσμαν πέτυχε τέταρτη σερί νίκη στα επίσημα παιχνίδια της και έκτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα και το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε να παραμένει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, σε απόσταση δύο βαθμών από την Μπάγερν. «Φαβορί είναι εκείνος που κερδίζει στο πρώτο παιχνίδι. Είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά έχουμε πίστη στον εαυτό μας. Δεν επιτρέπεται να κάνουμε λάθη όπως στο πρώτο παιχνίδι», τόνισε ο Γιούλιαν Νάγκελζμαν για την αποψινή αναμέτρηση. Εξαιρετική ομάδα, πολύ καλή στο τακτικό κομμάτι, αλλά στην πρώτη αναμέτρηση έδειξε πως δεν μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Εκτός ο βασικός μπακ, Ανχελίνο, όπως και ο χαφ Σόμποσλαϊ.

Λίβερπουλ – Λειψία, οι αριθμοί του ματς

Η Λίβερπουλ δεν έχει ηττηθεί ποτέ από γερμανική ομάδα ως γηπεδούχος έχοντας 12 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Οι Reds προκρίθηκαν και στις 33 προηγούμενες περιπτώσεις που νίκησαν εκτός έδρας στο πρώτο ματς σε νοκ άουτ φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

O Mo Σαλάχ έχει 23 γκολ σε 40 ματς στη διοργάνωση για τη Λίβερπουλ. Αν πετύχει δυο απόψε, τότε θα είναι ο δεύτερος παίκτης στο Νησί που πετυχαίνει 25 γκολ τόσο γρήγορα μετά τον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ.

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε πέρασρι 3-2 από την Ατλέτικο εντός. Δεν έχει χάσει ποτέ δυο σερί σε νοκ άουτ φάση από το 2007.

X