Ντινάμο Κιέβου - Ολυμπιακός: Με φόρα στο παγωμένο Κίεβο οι Πειραιώτες!

Ντινάμο Κιέβου – Ολυμπιακός: Με φόρα στο παγωμένο Κίεβο οι Πειραιώτες!

Eναρξη: 22:00,  21-02-2019
Γήπεδο:  NSK Olimpijs’kyj, Κίεβο

Στο παγωμένο Κίεβο με την ψυχολογία στα ύψη ο Ολυμπιακός, καλείται να ανατρέψει το 2-2 του πρώτου αγώνα με τη Ντινάμο και να βρεθεί στους «16» του Europa League!

Ελαφρύ προβάδισμα η Ντινάμο
Ο Ολυμπιακός ως το 89′ κρατούσε στο χέρι του μια πολύτιμη νίκη που του έδινε αβαντάζ για τη ρεβάνς! Όμως τελευταία χαμογέλασε η Ντιναμό που ισοφάρισε και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για τον επαναληπτικό του Κιέβου. Στο 89’ ο Γκαρμάς έκανε σέντρα από αριστερά, ο Τσικάνκοφ πάσαρε με το κεφάλι στον Βέρμπιτς κι εκείνος με δυνατό σκαστό σουτ νίκησε τον Σα. Η Ντιναμό έπειτα από 18 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα είναι στη 2η θέση και στο -7 από την πρωτοπόρο Σαχτάρ Ντόνετσκ. Πέρυσι, η Ντινάμο ήταν και πάλι δευτεραθλήτρια. Θυμίζουμε, πως στους ομίλους του Europa League, η Ντινάμο έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, τερμάτισε πρώτη με 11 βαθμούς, μετρώντας τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, στο 11ο γκρουπ με αντιπάλους Ρεν, Αστάνα και Γιάμπλονετς.

Στο πρωτάθλημα της χώρας υπάρχει διακοπή μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου και οι Ουκρανοί… μετακόμισαν στην Ισπανία και τη Μαρμπέγια για προετοιμασία. Μεταγραφικά έκανε κίνηση – ματ, αποκτώντας τον επιθετικό της Βίλεμ και 2ο σκόρερ στο Ολλανδικό πρωτάθλημα με 17 γκολ, Φραν Σολ. Ο Ισπανός θα πάρει θέση βασικού, με τον Λευκορώσο τεχνικό να αισιοδοξεί πως θα βελτιώσει την επιθετική εικόνα, κάτι που έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ηδη, έχουν διατεθεί περισσότερα από 40.000 εισιτήρια. Παραμένουν εκτός ο μπακ, Πίβαριτς, ο επιθετικός, Μπεσέντιν και ο μέσος, Ντούελουντ.

Με την ψυχολογία στα ύψη ο Ολυμπιακός!
Ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερο 45λεπτο στη χρονιά και όχι μόνο δεν κατέρρευσε μετά το 1-0 από την ΑΕΚ, αλλά τη συνέτριψε με 4-1! Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο απόλυτος ηγέτης των Πειραιωτών, πέτυχε δυο γκολ και σφράγισε τον θρίαμβο. Ετσι, οι Πειραιώτες ταξιδεύουν στην Ουκρανία με την ψυχολογία στα ύψη, αφού και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αφήνει ορθάνοιχτους λογαριασμούς. Βέβαια, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, αν δεν είχε υπάρξει ο εφιαλτικός τραυματισμός του Χριστοδουλόπουλου που χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς. Επειδή στον πειραϊκό σύλλογο περιμένουν χαμηλή θερμοκρασία στο Κίεβο (σ.σ. υπάρχει εκτίμηση ακόμα και για -7 Βαθμούς Κελσίου την ώρα του αγώνα) υπάρχει η ανάλογη προεργασία. Σημαντική και η απουσία του Μαντί Καμαρά, ο οποίος είναι τιμωρημένος, αντίθετα, ο Ομάρ ξεπέρασε το πρόβλημα και θα παίξει κανονικά!

Ο Ολυμπιακός στην Ουκρανία
Όσον αφορά την παράδοση των Πειραιωτών απέναντι στους Ουκρανούς, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δύο νίκες, ισάριθμες ήττες και μόλις μία ισοπαλία στα προηγούμενα πέντε ματς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα
15/03/2012 Μέταλιστ Χάρκιβ – Ολυμπιακός UCUP 0-1
03/12/2008 Μέταλιστ Χάρκιβ – Ολυμπιακός UCUP 1-0
27/09/2006 Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ολυμπιακός CHL 2-2
01/10/1992 Τσερνομόρετς Οδησσού – Ολυμπιακός CCUP 0-3
01/10/1975 Ντιναμό Κιέβου – Ολυμπιακός ChCΗL 1-0

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Γιουρόπα Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X