Ρεν - Μπέτις: Ψάχνουν τη διάκριση οι Σεβιγιάνοι!

Ρεν – Μπέτις: Ψάχνουν τη διάκριση οι Σεβιγιάνοι!

Εναρξη: 19:55, 14/02/19
Γήπεδο: Roazhon Park, Ρεν

Η Ρεν είναι σε εξαιρετική κατάσταση με τον Στεφάν στον πάγκο της και κόντρα στην ανεβασμένη Μπέτις θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Αλλη ομάδα η Ρεν με Στεφάν
Σε εξαιρετική κατάσταση η Ρεν και στα εννέα επίσημα παιχνίδια το εντός έδρας αήττητο (7-2-0), μετά και το 3-0 επί της Σεντ Ετιέν το απόγευμα της Κυριακής. Επιτυχία που την έφερε και πάλι κοντά στην πρώτη πεντάδα. Η παρουσία του Στεφάν στον πάγκο της άλλαξε τα δεδομένα κι εκτός από την εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, ήρθε και η πρόκριση στους «32», μιας και η Ρεν κέρδισε διαδοχικά Γιάμπλονετς και Αστάνα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και πήρε το εισητήριο για την επόμενη φάση, πίσω από την Ντιναμό Κιέβου. Το ρεκόρ μετά την πρόσληψη του Στεφάν στον πάγκο είναι 10-3-2 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Μοναδική απουσία ο φορ Σιεμπεκτού

Για την υπέρβαση η Μπέτις στο Europa
Η Μπέτις αναζητά κάτι δυνατό φέτος, είτε μέσω της La Liga, είτε μέσω Europa League και Κυπέλλου. Σε σχετικά καλή φόρμα, αλλά παράλληλα κουρασμένη από τις συνεχείς υποχρεώσεις στην Ισπανία. Στη φάση των ομίλων πέρασε εύκολα από τον όμιλο με Μίλαν, Ολυμπιακό και Ντουντελάνζ. Τερμάτισε αήττητη και στην πρώτη θέση! Οι βασικοί Τζούνιορ Φίρπο (αριστερός μπακ-χαφ), Μαντί (στόπερ) και ο εντυπωσιακός φέτος Σέρχιο Κανάλες επιστρέφουν στο βασικό σχήμα. Μετά τη νίκη επί της Ατλέτικο, ήρθε ο διασυρμός από τη Λεγανιές, γεγονός που προβλημάτισε τον κόουτς, Σετιέν. Η Μπέτις έχει μόλις ένα διπλό στις οκτώ τελευταίες εξόδους της σε όλες τις διοργανώσεις (3 ισοπαλίες, 4 ήττες)!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Europa League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X