Σεβίλλη - Λάτσιο: «Νοσοκομείο» η ομάδα της Ρώμης

Σεβίλλη – Λάτσιο: «Νοσοκομείο» η ομάδα της Ρώμης

Εναρξη: 19:00, 20/02/2019
Γήπεδο: Sánchez Pizjuán Stadium (42.700), Σεβίλλη

Αγώνας ρεβάνς στην Ανδαλουσία για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ με τη Σεβίλλη να φιλοξενεί τη Λάτσιο στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» το βράδυ της Τετάρτης (19:00). Στο πρώτο παιχνίδι οι Ισπανοί έφτασαν δίκαια στη νίκη 1-0, με σκόρερ τον Μπεν Γιεντέρ στο 22ο λεπτό.

Αμφότερες προέρχονται από ήττες την Κυριακή στο πρωτάθλημα. Η Σεβίλλη γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα της Βιγιαρεάλ με 3-0, ενώ η Λάτσιο υπέστη ήττα στη Γένοβα από την Τζένοα με ανατροπή 2-1 στο 90’.

Αλλη ομάδα στην έδρα της η Σεβίλλη
Σε ελεύθερη πτώση στο πρωτάθλημα, έρχεται από μία ακόμη απογοητευτική εμφάνιση και ήττα, αυτή τη φορά στο «Θεράμικα» της Βιγιαρεάλ (3-0). Στο +1 πλέον από τους διώκτες της στη μάχη της τέταρτης θέσης.

Ωστόσο, στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» η Σεβίλλη παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο. Σε 17 παιχνίδια φέτος έχει 13 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Ακολουθεί μάλιστα ακόμη ένα δύσκολο εντός έδρας ματς, για τη La Liga κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Τελευταία μη ισπανική ομάδα που νίκησε στην Ανδαλουσία, η Πόρτο το 2011. Τιμωρημένος ο πολύτιμος μέσος Μπανέγα και ο νεοφερμένος μπακ Βέμπερ. Σταθερά νοκ άουτ ο εξτρέμ Νολίτο.

Εννέα παίκτες εκτός μάχης για τη Λάτσιο
Με αρκετές απουσίες η Λάτσιο στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Τζένοα, ηττήθηκε με ανατροπή στο 93 (2-1). Στην έβδομη θέση στη Serie A, στο -4 από την τετράδα και ενώ ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Με Μίλαν για το Κύπελλο, με Ρόμα και Φιορεντίνα (εκτός) για το πρωτάθλημα.

Οι πολλές απουσίες παραμένουν για τους «Ρωμαίους». Τραυματίες οι στόπερ Γουάλας, Μπάστος, Λουίζ Φελίπε, οι μπακ – χαφ Ντουρμίσι, Λουκάκου, οι μέσοι Μιλίνκοβιτς, Παρόλο, Μπερίσα και ο μεσοεπιθετικός Λουίς Αλμπέρτο. Προλαβαίνουν και επιστρέφουν ο μπακ Ράντου, ο χαφ Λούκας Λέιβα και ο φορ Ιμόμπιλε.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Μόλις δεύτερη φορά που θα τεθούν αντιμέτωπες Σεβίλλη και Λάτσιο, μετά τη μονομαχία τους στη Ρώμη πριν μία εβδομάδα. Η Σεβίλλη έχει ρεκόρ δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στην Ανδαλουσία κόντρα σε ιταλικές ομάδες, ενώ κάκιστη παράδοση για τη Λάτσιο επί ισπανικού εδάφους. Οι Ρωμαίοι έχουν φύγει 7 φορές με ήττα από την Ισπανία, έχοντας μόλις ένα διπλό.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Γιουροπα Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X