ΠΑΟΚ - Πανιώνιος: Με εντυπωσιακή παράδοση ο «Δικέφαλος»

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος: Με εντυπωσιακή παράδοση ο «Δικέφαλος»

Εναρξη: 19:30, 27/02/19
Γήπεδο: Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Φρένο στις νίκες, αλλά όχι στο αήττητο για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον Πανιώνιο στον επαναληπτικό αγώνα (1-2) για τα προημιτελικά!

Για την ανατροπή ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να διεκδικεί δίχως ήττα το πρωτάθλημα, ενώ η ισοπαλία 1-1 το βράδυ της Κυριακής με τον Αρη έφερε τη διαφορά με τον Ολυμπιακό στους επτά βαθμούς. Παράλληλα, διεύρυνε το αήττητο σερί κόντρα στον Άρη στα εννιά (δέκα μ’ αυτό του κυπέλλου) επίσημα ματς, αν και τα επτά έχουν λήξει ισόπαλα, με τους «κίτρινους» να γίνονται οι πρώτοι που φεύγουν με βαθμό από την Τούμπα, μετά από 24 σερί νίκες, που μετρούσε ο «Δικέφαλος». Ηταν το πρώτο τέρμα του Βιεϊρίνια εναντίον του Άρη ύστερα από 11 συνολικά παιχνίδια που έδωσε εναντίον των «κίτρινων», όλα για τα πρωτάθλημα της Superleague.

Πλέον, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο και καλείται να κάνει την ανατροπή, αν θέλει να διατηρήσει τον τίτλο του. Δύο σημαντικά προβλήματα έχει, πλέον, να διαχειριστεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ελ Καντουρί να έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού και τον Ζαμπά να έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Σύμμαχος για τον ΠΑΟΚ η εντυπωσιακή παράδοση που έχει με τον Πανιώνιο εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις, αφού από το 1995 κι έπειτα είναι αήττητος, έχοντας 24 νίκες και τρεις ισοπαλίες!

Ανεβασμένος ο Πανιώνιος
Τα πάνω-κάτω έφερε ο Πανιώνιος στο ματς της Νέας Σμύρνης, ο οποίος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο τελευταίο 20λεπτπο έβγαλε ενέργεια, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την «καθίζηση» των Θεσσαλονικιών και κέρδισε με 2-1. Ετσι έθεσε σοβαρή υποψηφιότητα ώστε να πάρει το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Οι Κυανέρυθροι θα παρουσιαστούν στην Τούμπα με την ψυχολογία στα ύψη, αφού μετά τη νίκη επι του Παναθηναϊκού με 2-0 άφησαν πίσω τους τις περιπέτειες με την επικίνδυνη ζώνη. Ο Γιάννης Μανιάτης αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Πανιώνιου εννιά χρόνια μετά (2.990 μέρες) κι έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους φετινούς στόχους. Υπάρχουν όμως και δυο παίκτες που κάνουν την τεράστια διαφορά.

Ο Κόρμπος παίζει από τις 8 Ιανουαρίου ένα ματς κάθε 4,2 ημέρες, ενώ η αντίστοιχη συχνότητα του Ντουρμισάι είναι ανά 4,7 ημέρες. Ο πρώτος ενεργεί πλέον και ως «10αρι» με δύο ασίστ αυτό το διάστημα, ενώ ο 23χρονος φορ έχει βρει 4 φορές δίχτυα και έχει δώσει μία τελική πάσα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Κύπελλο Ελλάδας με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X