Μάντσεστερ Γ. – Λέστερ: Η έναρξη της γιορτής

Μάντσεστερ Γ. – Λέστερ: Η έναρξη της γιορτής

Με την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λέστερ στις 22:00 στο «Όλντ Τράφορντ» ανοίγει η αυλαία της Premier League για την περίοδο 2018-19. Υπενθυμίζεται ότι φέτος παίρνουν μέρος σε αυτήν οι Γουλβς, Κάρντιφ και Φούλαμ, αντικαθιστώντας τις Γουέστ Μπρόμιτς, Σουόνσι και Στόουκ.

Νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ξεχάσει την περσινή σεζόν κατά την οποία απέτυχε να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο. Είχε φθάσει μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου αλλά έχασε από την Τσέλσι (0-1). Στο πρωτάθλημα, ήταν δεύτερη, με 15 εντός έδρας νίκες, στηρίχθηκε δηλαδή στις επιδόσεις της μπροστά στο πιστό κοινό της.

Η έλευση του Φρεντ
Ο 25χρονος Βραζιλιάνος χαφ άφησε τη Σαχτάρ για λογαριασμό των «μπέμπηδων», υπογράφοντας μαζί τους πενταετές συμβόλαιο. Ο διεθνής άσος επιθυμεί να έχει επιτυχημένη καριέρα στο «Όλντ Τράφορντ». Τα περασμένα χρόνια κατέκτησε τρις το πρωτάθλημα και τρις το Κύπελλο στην Ουκρανία.

Ταυτόχρονα, ο Ζοζέ Μουρίνιο περιμένει πολλά φέτος από τους Λίντγκαρντ, Πογκμπά και Λουκάκου που προέρχονται από εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρόσφατο Μουντιάλ και η ομάδα τους χρειάζεται στη σεζόν που αναμένεται απαιτητική.

Εύκολο Cash Out*! Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Αδύναμη μακριά από το σπίτι της
Η Λέστερ κατετάγη ένατη στο περσινό πρωτάθλημα και γενικά εκτός έδρας έδειξε αρκετά ευάλωτη. Κόντρα στις έξι πρώτες ομάδες της βαθμολογίας κατόρθωσε να συλλέξει μόλις έναν βαθμό. Στις πέντε ήττες που είχε από αυτές, σκόραρε στις τέσσερις εξ’ αυτών.

Οι ανακατατάξεις στο ρόστερ
Η πώληση του σταρ Μαχρέζ στη Μάντσεστερ Σίτι έναντι 60 εκ. λιρών ήταν η ακριβότερη για Αφρικανό ποδοσφαιριστή και η κορυφαία στην ιστορία της Λέστερ. Ο Αλγερινός τίμησε τη φανέλα των «αλεπούδων» για τέσσερα χρόνια, με πάνω από 150 συμμετοχές σε επίπεδο πρωταθλήματος. Αναζητούσε την εξέλιξη της καριέρας του και ο 27χρονος φέτος θα αγωνίζεται με τους «πολίτες» και στο Champions League.

Η αγορά του χαφ Μάντισον από τη Νόριτς, που κόστισε 20 εκ. λίρες, ήταν η πιο δαπανηρή για τη Λέστερ. Άπαντες στο εσωτερικό της ελπίζουν ότι ο 21χρονος θα κατορθώσει να δικαιώσει όσους πιστεύουν ότι μπορεί να διαγράψει μία λαμπρή καριέρα στα αγγλικά γήπεδα. Επιπλέον, η παραμονή των Σμάιχελ (γκολκίπερ), Σίλβα (χαφ), Σλιμανί (φορ), Οκαζάκι (φορ) και Βάρντι (φορ), παικτών πρώτης γραμμής, κάνουν τους φιλάθλους να αισιοδοξούν ότι φέτος η ομάδα θα αποτελέσει δύσκολο εμπόδιο για κάθε αντίπαλο.

Τελευταία υποχρέωση στην Premier League (πέρσι):

Μάντσεστερ Γ. – Γουότφορντ       1-0

Τότεναμ – Λέστερ       5-4

Πρόσφατη παράδοση:

Λέστερ – Μάντσεστερ Γ.      2-2

Μάντσεστερ Γ. – Λέστερ      2-0

Λέστερ – Μάντσεστερ Γ.      0-3

Μάντσεστερ Γ. – Λέστερ      4-1

Λέστερ – Μάντσεστερ Γ.      1-2

Σχολιάστε

X