Φάκελος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τέλος ο Μουρίνιο, ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής;

Φάκελος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τέλος ο Μουρίνιο, ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής;

Ο Μουρίνιο απολύθηκε από τη Γιουνάιτεντ με την ομάδα να έχει μείνει 19 πόντους πίσω από τη Λίβερπουλ. Ποιος θα είναι αυτός που θα τον διαδεχθεί;

Ο Μουρίνιο δεν είχε τον τρόπο να αλλάξει την κατάσταση, βρέθηκε στο -19 από την κορυφή μετά το 3-1 από τη Λίβερπουλ και ήρθε το τέλος μιας εποχής. Η Γιουνάιτεντ έχει την πρόθεση να βρει προπονητή που θα κλείσει για το καλοκαίρι σε μόνιμη βάση. Ποιος λοιπόν θα τον διαδεχθεί; Πάμε να δούμε τα σενάρια…

Ζινεντίν Ζιντάν
Ελάχιστοι προπονητές έχουν να υπερηφανεύονται ότι πήραν το Champions League στην πρώτη τους σεζόν. Κανένας δεν μπορεί να συγκριθεί με το τρομερό τρία στα τρία του Ζιντάν. Το γεγονός ότι ήταν στη Ρεάλ και είχε να διαχειριστεί μεγάλους παίκτες με το… εγώ τους να είναι στον υπέρτατο βαθμό ήταν κομβικό. Μπορεί να δουλέψει πολύ καλά με τον Πογκμπά. Ο Ζιντάν δεν εργάζεται στην παρούσα φάση.

Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ
Ο Νορβηγός είναι ένα αγαπημένο παιδί του Ολντ Τράφορντ. Ένας παίκτης με θητεία και προσφορά στην ομάδα και με 91 γκολ σε 235 ματς με την Γιουνάιτεντ. Ο Σόλσκιερ προπονητικά πήρε δύο πρωταθλήματα με την Μόλντε προτού βρεθεί στην Κάρντιφ για οκτώ μήνες όπου όμως επί της παραμονής του η ομάδα υποβιβάστηκε.

Λοράν Μπλαν
Ο Γάλλος δεν έχει δουλέψει μετά την αποδέσμευσή του από την Παρί. Έχει όμως σχέσεις και δεσμούς με την ομάδα καθώς έχει παίξει δύο σεζόν και έχει πάρει πρωτάθλημα το 2002-2003. Έχει πολύ καλή σχέση με Πογκμπά και Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Μαουρίτσιο Ποκετίνο
Οι μετοχές του Αργεντίνου έχουν πάρει για τα καλά ανοδική πορεία αφότου οδήγησε την Τότεναμ στην τοπ τετράδα και χωρίς μεγάλο μπάτζετ. Η τακτική του συλλόγου όμως με την μη ενίσχυση ίσως να τον οδηγήσουν αλλού το καλοκαίρι. Είναι προπονητής που πάντα δουλεύει και αναδεικνύει νέους παίκτες.

Αντόνιο Κόντε
Από την Τσέλσι ο Κόντε πήρε πρεστίζ προπονητικά και πολλούς πόντους ειδικά στην πρώτη του σεζόν. Είναι άνθρωπος που έχει κάνει πρωταθλητισμό και με την Γιουβέντους. Ο Κόντε ξέρει καλά τον Πογκμπά και στα χέρια του μπορεί να… εκτοξευθεί ξανά.

Λεονάρντο Ζαρντίμ
Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού που έκανε πράγματα και θαύματα στην Μονακό είναι κόουτς που εκτιμάται πολύ διεθνώς. Οδήγησε την Μονακό στο πρώτο της πρωτάθλημα μετά από δύο δεκαετίες με εξαιρετικό επιθετικό στιλ και νέα αστέρια.

Έντι Χάουι
Είναι ένας από τους έξυπνους, χαρισματικούς και ελπιδοφόρους νέους τεχνικούς στην Αγγλία. Έκανε εξαιρετική δουλειά στην Μπόρνμουθ, την οποία έβγαλε στην Premier και την κράτησε κατηγορία με καλή παρουσία. Το όνομά του έχει συζητηθεί και για την Εθνική Αγγλίας. Ωστόσο στη Γιουνάιτεντ φοβούνται να κλείσουν τεχνικό από το Νησί έπειτα την αποτυχία με τον Μόγιες.

Αρσέν Βενγκέρ
Ο Βενγκέρ μετά την αποχώρησή του από την Άρσεναλ αναζητά την επόμενη ιδανική δουλειά του. Η Μπάγερν Μονάχου ήταν ένα πιθανός προορισμός του αλλά δείχνει να το… ψάχνει ακόμα.

Μασιμιλιάνο Αλέγκρι
Με μεγάλη επιτυχία στην Ιταλία ο Αλέγκρι έχει κερδίσει πρωταθλήματα με Μίλαν και Γιουβέντους και φέρνει σε ένα στιλ στον Φέργκιουσον ως προς τα μυστικά της επιτυχίας. Ο Αλέγκρι είχε ακουστεί και για την Τσέλσι πριν πάει εκεί ο Σάρι. Η απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο τον κράτησε στην Γιουβέντους αλλά μάλλον θα είναι η τελευταία του χρονιά εκεί.

Ράιαν Γκιγκς
Ένα παλιό μεγάλο αστέρι της Μάντσεστερ και μία τεράστια προσωπικότητα. Η Γιουνάιτεντ είχε διαλέξει τον Φαν Χάαλ αντί να τον μονιμοποιήσει μετά το… αντίο του Μόγιες. Ο Γκιγκς ακολούθησε τον δρόμο του Χιουζ και έγινε προπονητής στην Εθνική της χώρας του.

Ντιντιέ Ντεσάν
Με τις φημολογίες να τον θέλουν να έχει έρθει σε αντιπαράθεση με αρκετούς Γάλλους διεθνείς μετά το Μουντιάλ που κατακτήθηκε ο Ντεσάν είναι ο τεχνικός που δούλεψε με τον Πογκμπά, κάνοντάς τον να παίξει εξαιρετικά. Μπορεί όμως και να μείνει στην δουλειά του στην Γαλλία έως το Euro 2020.

Ντιέγο Σιμεόνε
Ο αναμορφωτής της Ατλέτικο Μαδρίτης κι ο άνθρωπος που την πήγε σε τελικό Champions League. Ένας λάτρης του καλού ποδοσφαίρου και εξαιρετικός τεχνικός και μετρ της ψυχολογίας.

Μπρένταν Ρότζερς
Η καριέρα του Ρότζερς σε τοπ επίπεδο στην Premier πήρε την… κάτω βόλτα μετά την αποχώρησή του από την Λίβερπουλ το 2015. Όμως στην Σκωτία έφτιαξε ξανά την καριέρα του και το όνομά του με δύο κατακτήσεις πρωταθλημάτων με την Σέλτικ. Το όνομά του ακούστηκε ξανά για την Λίβερπουλ κάτι που μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο πάντως.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X