ΑΕΚ - Ατρόμητος: Με παράδοση, αλλά χωρίς τον ηγέτη Τσιγκρίνσκι!

ΑΕΚ – Ατρόμητος: Με παράδοση, αλλά χωρίς τον ηγέτη Τσιγκρίνσκι!

Εναρξη: 19:30, 26-02-2019
Γήπεδο: ΟΑΚΑ, Αθήνα

Ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ατρόμητο και να έχει σύμμαχο το 1-0 της πρώτης αναμέτρησης.

Το πάνω χέρι η ΑΕΚ
Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα της δίνει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, μιας και χάρη στο 1-0 έχτισε βάσεις για την παρουσία της στα ημιτελικά. Βέβαια, δεν πείθει με την εικόνα της, ενώ στο δεύτερο μισό με τον Ολυμπιακό και στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης (2-1) για τη Superleague δέχθηκε αθροιστικά πέντε γκολ. Η απουσία του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι από την κιτρινόμαυρη άμυνα έγινε ιδιαιτέρως αισθητή στα δύο τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Αρχικά στη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και στη συνέχεια στη δύσκολη νίκη με 2-1 επί του Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ.

Με τον Τσιγκρίνσκι η ΑΕΚ μετράει 30 συνεχόμενα αήττητα αποτελέσματα στη Super League. Την τελευταία φορά που οι κιτρινόμαυροι γνώρισαν την ήττα με τον Ουκρανό στην ενδεκάδα σε παιχνίδι πρωταθλήματος ήταν τη σεζόν 2016-2017 με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ. Μάλιστα, ο Τσιγκρίνσκι θα απουσιάσει από τη σημερινή προπόνηση. Βέβαια, στα τελευταία 720 αγωνιστικά λεπτά στο ΟΑΚΑ, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, η ΑΕΚ δέχθηκε μόλις δύο τέρματα. Πάντως, η τελευταία εγχώρια ομάδα που βρήκε στο ΟΑΚΑ δύο φορές δίχτυα ήταν ο Ατρόμητος, στο 2-0 που επικράτησε εκεί τον περασμένο Νοέμβριο, σε ένα παιχνίδι που η Ενωση είχε τρία δοκάρια!

Ολα για όλα ο Ατρόμητος
Μετά και το 1-1 κόντρα στον Αστέρα «τρέχει» στο πρωτάθλημα σερί 3-1-0 με επιμέρους σκορ 5-1 και θυμίζει την ομάδα που έβρισκε ένα γκολ για να πάρει τη νίκη. Κυνικός ο Ατρόμητος στην Τρίπολη, πήρε το βαθμό και συνεχίζει να βρίσκεται πίσω από την Ενωση για την 3η θέση. Μακριά από το Περιστέρι δεν εμπνέει και τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη, ενώ θα απουσιάσει από το ματς, ο Μέγιερι, ο ανθρωπος που κράτησε το μηδέν σε Γιάννενα και Λάρισα. Η παράδοση στο Κύπελλο δεν είναι σύμμαχος για τους Περιστεριώτες, αφού απέναντι στην ΑΕΚ και σε 11 αναμετρήσεις δεν έχουν κερδίσει ποτέ, μετρώντας 8 ήττες και 3 ισοπαλίες.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Κύπελλο Ελλάδας με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

n_text][/vc_column]

[/vc_row]

Σχολιάστε

X