Copa Libertadores: Αυτή είναι η τεράστια ιστορία του! (Infographic)

Copa Libertadores: Αυτή είναι η τεράστια ιστορία του! (Infographic)

Ήταν αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις από τον Αύγουστο του 2019. Το ρολόι έδειχνε το 89′ και η Φλαμένγκο όχι απλά ήταν πίσω στο σκορ με 1-0 από τη Ρίβερ Πλέιτ, αλλά έχανε τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες. Και ξαφνικά, με δυο απίθανα τελειώματα, το σήκωσε εκείνη.

Ο Γκαμπιγκόλ (Γκάμπριελ Μπαρμπόσα), στην επιστροφή του στη Βραζιλία, έγινε και πάλι ένας απίθανος σκόρερ. Σκόραρε στο 89΄, ξαναχτύπησε στο 90’+2′ και με τα εννέα γκολ του στη διοργάνωση, οδήγησε τη Φλα στην κατάκτηση του τροπαίου για δεύτερη φορά στην ιστορία της, μετά από εκείνη τη μυθική ομάδα του 1981 με ηγέτη τον θρυλικό Ζίκο. Το Copa Libertadores προσφέρει πολλές συγκινήσεις, όμως το ξέσπασμα της πανδημίας έφερε και τη διακοπή του. Χρειάστηκαν 187 ημέρες για να επιστρέψει ξανά στη δράση, η φάση των ομίλων ολοκληρώθηκε με αρκετές απουσίες, ωστόσο μπήκε στην τελική ευθεία. Μέσα στο 2020 θα έχουν ολοκληρωθεί και τα προημιτελικά και έτσι, το 2021 θα έχουμε τους ημιτελικούς και τον (μονό) τελικό στο Μαρακανά προς τα τέλη του Ιανουαρίου.

Στις 25 Νοεμβρίου αρχίζει η φάση των «16» και τα ζευγάρια που θα βρεθούν αντιμέτωπα είναι τα εξής: Ατλέτικο Παραναένσε – Ρίβερ Πλέιτ, Λίγκα Ντε Κίτο – Σάντος, Ρασίνγκ – Φλαμένγκο, Ιντεπεντιέντ Βάλε – Νασιονάλ, Ντέλφιν – Παλμέιρας, Λιμπερτάδ – Χόρχε Βίλστερμαν, Ιντερνασιονάλ – Μπόκα Τζούνιορς, Γκουαρανί – Γκρέμιο.

Το bwin News σας βάζει σε ρυθμούς…Copa Libertadores με ένα εντυπωσιακό infographic για την ιστορία της διοργάνωσης και όχι μόνο…

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Κόπα Λιμπερταδόρες με αμέτρητα ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X