Όσκαρ 2020: Τζόκερ, Μπραντ Πιτ και... αριθμοί για κορυφή!

Όσκαρ 2020: Τζόκερ, Μπραντ Πιτ και… αριθμοί για κορυφή!

Η αντίστροφη μέτρηση για την 92η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ άρχισε και η Bwin News μπαίνει σε… πρωταγωνιστικό ρόλο με απίθανα γραφήματα!

Η αντίστοφη μέτρηση άρχισε για το πιο λαμπερό γεγονός του Χόλιγουντ. Όσκαρ 2020 με το «Joker» του Τοντ Φίλιπς να ηγείται της φετινής κούρσας των υποψηφιοτήτων συγκεντρώνοντας 11 (στις κατηγορίες: καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, Α’ ανδρικού ρόλου, διασκευασμένου σεναρίου, φωτογραφίας, μοντάζ, ήχου, ηχητικού μοντάζ, κοστουμιών, μουσικής, μακιγιάζ και κομμώσεις).

Ανταγωνίζεται στήθος με στήθος με άλλες τρεις ταινίες, «Ο Ιρλανδός» του Μάρτιν Σκορσέζε, «Κάποτε στο… Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο και «1917» του Σαμ Μέντες, οι οποίες συγκεντρώνουν από δέκα υποψηφιότητες.

Παράλληλα, ο Μπραντ Πιτ εξασφάλισε μια υποψηφιότητα για το Όσκαρ δεύτερου ανδρικού ρόλου, για την ερμηνεία του ως γοητευτικού κασκαντέρ στο «Κάποτε στο Χόλιγουντ». Θυμίζουμε, πως ο 56χρονος δεν έχει κερδίσει ποτέ το Χρυσό Αγαλματίδιο. Τι λένε οι αριθμοί; Από τα 118 φιλμ που κέρδισαν τρεις οι περισσότερες υποψηφιότητες, το 41% έφυγαν από την τελετή χωρίς να κερδίσουν κανενα βραβείο για το οποίο προτάθηκαν. Αυτά και πολλά άλλα στο απίθανο γράφημα της Bwin Νews που σας βάζει σε κλίμα Χόλιγουντ!

Ατελείωτο στοίχημα στα Όσκαρ με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X