Γκραν Πρι Καναδά: Στα μέτρα του Χάμιλτον

Γκραν Πρι Καναδά: Στα μέτρα του Χάμιλτον

Ο Λιούις Χάμιλτον κατόρθωσε να παραμείνει πρωτοπόρος μετά το Γκραν Πρι στο Μονακό και τώρα ελπίζει σε νίκη στο καναδικό Γκραν Πρι της Φόρμουλα 1. Ο Βρετανός θα αναζητήσει την τέταρτη διαδοχική νίκη του στην πίστα «Ζιλ Βιλνέβ» που θα είναι συνάμα η έκτη συνολικά στην καριέρα του επί καναδικού εδάφους.

Παραμένει στην κορυφή
Ο 33χρονος οδηγός είδε τη διαφορά του από τον δεύτερο της γενικής κατάταξης Σεμπάστιαν Φέτελ να μειώνεται στους 14 βαθμούς, μετά την τρίτη θέση του στο Γκραν Πρι του Μονακό. Ωστόσο, ο ίδιος ήταν ευχαριστημένος από την επίδοσή του.

«Είμαι ευχαριστημένος που παραμένω στην πρώτη θέση, η διαφορά που με χωρίζει από τον Σεμπάστιαν Φέτελ θα μπορούσε να ήταν μικρότερη. Εχοντας αυτό υπόψη μου προχωρώ μπροστά. Ελπίζουμε ότι στο καναδικό Γκραν Πρι θα παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστικοί, περιμένω ξανά σπουδαίες μονομαχίες, ειδικά με τη Φεράρι» δήλωσε ο Χάμιλτον.

Παίζεις Διεθνή Φιλικά, κερδίζεις* Μουντιάλ! 21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Κοιτάνε μπροστά
Η πεποίθηση ότι η Μερσεντές θα παρουσιαστεί καλύτερη στο καναδικό Γκραν Πρι, που της ταιριάζει καλύτερα, ήταν διάχυτη στη συνέντευξη Τύπου στο Μόντε Κάρλο, μετά την ολοκλήρωση του περασμένου Γκραν Πρι.

«Με το αυτοκίνητο που είχα διαθέσιμο, νομίζω ότι η πέμπτη θέση στο Μονακό ήταν επιτυχία. Πιστεύουμε ότι στο Μόντρεαλ θα εμφανιστούμε πιο οργανωμένοι» σχολίασε ο Βαλτέρι Μπότας.

«Στα μηχανοκίνητα σπορ πρέπει να παραδεχθούμε ότι υπάρχουν και μέρες στις οποίες δεν λειτουργεί τίποτα σωστά, η τρίτη και η πέμπτη θέση που κατακτήσαμε μας αφήνει ικανοποιημένους με βάση τις επικρατούσες συνθήκες. Είναι θετικό το γεγονός ότι παρά τα λάθη μας, παραμένουμε πρωτοπόροι στην κατάταξη των Κατασκευαστών. Θα οργανωθούμε και θα εμφανιστούμε έτοιμοι στο Μόντρεαλ» δήλωσε το αφεντικό της Μερσεντές, Τότο Βολφ.

«Είχαμε ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο στο Μονακό πέρυσι αλλά στη συνέχεια κάναμε το «1-2» στο καναδικό Γκραν Πρι που ακολούθησε. Γι’ αυτό το λόγο είμαστε αισιόδοξοι, μπορούμε να επαναλάβουμε την επίδοση αυτή και αυτός είναι ο στόχος μας» ανέφερε ο αρχηγός του μηχανικού τμήματος, Άντριου Σόβλιν.

Αποτελέσματα καναδικού Γκραν Πρι:
2017: Χάμιλτον, Μπότας, Ρικιάρντο
2016: Χάμιλτον, Φέτελ, Μπότας
2015: Χάμιλτον, Ρόσμπεργκ, Μπότας
2014: Ρικιάρντο, Ρόσμπεργκ, Φέτελ
2013: Φέτελ, Αλόνσο, Χάμιλτον
2012: Χάμιλτον, Γκρόσεαν, Πέρες
2011: Μπάτον, Φέτελ, Γουέμπερ
2010: Χάμιλτον, Μπάτον, Αλόνσο

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ (21+)

Σχολιάστε

X