F1 eSports: Με Λεκλέρ στο... «Albert Park» της Αυστραλίας!

F1 eSports: Με Λεκλέρ στο… «Albert Park» της Αυστραλίας!

Η μεγάλη παρουσία του Σαρλς Λεκλέρ δεσπόζει στο επερχόμενο Virtual Grand Prix της F1 eSports στo εικονικό «Albert Park» της Αυστραλίας.

Με ένα κοινό ανακοινωθέν, η FIA, η Formula 1, μέσω της Liberty Media και η Australian Grand Prix Corporation ανακοίνωσαν το πρωί της 13ης Μαρτίου, πως το Γκραν Πρι Αυστραλίας ματαιώνεται. Ωστόσο, οι φίλοι της Formula 1 θα έχουν την ευκαιρία να μείνουν στον μαγικό κόσμο των μηχανοκίνητων αθλημάτων, μιας και το «F1 eSports Virtual Grand Prix» έρχεται στις οθόνες σας.

Η αρχή έγινε στο Μπαχρέιν και η επιτυχία σκόρπισε πολλά χαμόγελα. Σε αυτό συμμετείχαν simracers και αθλητές απ όλο τον κόσμο και φυσικά οδηγοί αγώνων, όπως οι Γκουτιέρεθ, Βαντούρν, Χούλκενμπεργκ, Νόρις, Λατίφι, Χέρμπερτ και Ενγκ! Νικητής σε ένα… επεισοδιακό Grant Prix λόγω τεχνικών προβλημάτων κατέκτησε ο 20χρονος Κινέζος δοκιμαστής της Renault Ζου, που άφησε πίσω του τον Φίλιπ Ενγκ που είχε πάρει και την pole position, με τον οδηγό της BMW να μένει τρίτος! Στο δεύτερο σκαλί βρέθηκε ο Στόφελ Βαντούρν.

Μετά τον ιδιαίτερα επιτυχημένο πρώτο αγώνα στην πίστα του Μπαχρέιν, η εικονική κούρσα επιστρέφει και αυτή τη φορά το παρών θα δώσουν πέντε ακόμη οδηγοί της F1.

Το πιο σπουδαίο στο επερχόμενο line-up θα είναι αυτό του Σαρλς Λεκλέρκ της Φεράρι, ενώ θα οδηγήσουν ακόμα οι Ράσελ (Williams), Άλμπον (Red Bull), όπως επίσης και οι Νόρις (McLaren) και Λατίφι (Williams) που συμμετείχαν και την περασμένη εβδομάδα.

Η ιδιαιτερότητα του δεύτερου Γκραν Πρι είναι πως επειδή η πίστα του Ανόι δεν συμπεριλαμβάνεται στο F1 2019 (το 2020 βγαίνει σε μερικούς μήνες), ο αγώνας θα διεξαχθεί στο εικονικό «Albert Park» της Αυστραλίας.

Το Grand Prix προγραμματίστηκε για την Κυριακή (5/4) στις 10 το βράδυ (ώρα Ελλάδος) και μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσω της σελίδας της Formula 1 σε Youtube, Facebook και στο Twitch.

Albert Park Circuit, 15 Μαρτίου

Αρχή με το αυστραλιανό Grand Prix. Εκεί όπου η κατηγοριοποίηση γίνεται ανάλογα με το ποσοστό των οδηγών που αποτυγχάνουν να τερματίσουν.

Τι κάνει πιο εντυπωσιακό το Γκραν Πρι στη Μελβούρνη
Η Μελβούρνη έρχεται ψηλά διότι παραπάνω από το 1/3 των οδηγών εγκαταλείπουν. Με δεδομένο πως είθισται να είναι η πρώτη κούρσα του πρωταθλήματος θα παίξει τον ρόλο του και ως προς τις ομάδες και τα λάθη τους, αλλά και στις στρατηγικές.

Ατελείωτο στοίχημα στη Formula 1 με αμέτρητα ειδικά!|21+

Όλα τα στοιχήματα για τα Esports στη Bwin.gr. Εδώ στοιχηματίζεις! |21+

Σχολιάστε

X