ΜακΓκρέγκορ - Ντόναλντ Σερόν: Η επιστροφή του Irishman!

ΜακΓκρέγκορ – Ντόναλντ Σερόν: Η επιστροφή του Irishman!

Έναρξη: 18/01/2020
Γήπεδο: T-Mobile Arena, Νεβάδα

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και Ντόναλντ Σερόν στο Λας Βέγκας και η απόλυτη μάχη αρχίζει! Ο Ιρλανδός επιστρέφει ξανά, όμως o Cowboy θα επιδιώξει να τον… προσγειώσει στο ρινγκ. 

Η απόλυτη μάχη! Για τους λάτρεις του αθλήματος η αναμέτρηση των Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και Ντόναλντ Σερόν είναι ένα τεράστιο event. Πρόκειται για το απόλυτο event μεικτών πολεμικών τεχνών που θα γίνει στο περιθώριο του UFC 246, του Απόλυτου – όπως αποκαλείται – Πρωταθλήματος Μαχητικών Τεχνών. Θα πραγματοποιηθεί στην T-Mobile Arena της Νεβάδα στις 18 Γενάρη του 2020.

Η… μάχη των ΜακΓκρέγκορ και Σερόν είναι το event που προμοτάρεται περισσότερο από κάθε άλλο και θεωρείται η μεγάλη ατραξιόν της διοργάνωσης. Ο ΜακΓκρέγκορ είχε να αγωνιστεί εδώ και έναν χρόνο μετά την ήττα τους από τον Νουρμαγκομέντοφ και την εξάμηνη ποινή του.

ΜακΓκρέγκορ vs Σερόν

Στην διάρκεια της πολύμηνης αποχής του λόγω της τιμωρίας του ο ΜακΓκρέγκορ είχε πολλά και σοβαρά προβλήματα με την δικαιοσύνη. Συνελήφθη και κατηγορήθηκε για ληστεία και του αποδόθηκαν και κατηγορίες για επίθεση, που όμως αποσύρθηκαν μετά. Επίσης δήλωσε ένοχος ότι γρονθοκόπησε έναν ηλικιωμένο έξω από μία ιρλανδική παμπ. Τον είχε χτυπήσει διότι δεν του σέρβιρε – σύμφωνα με τον ΜακΓκρέγκορ – ένα σφηνάκι ουίσκι. Ο ΜακΓρέγκορ επίσης τελεί υπό έρευνα για σεξουαλικές επιθέσεις στην Ιρλανδία. Κοινώς υπάρχει μεγάλη συζήτηση για την κατάσταση την οποία θα βρίσκεται.

Ο Σερόν από την άλλη από το 2016 και μετά έχει δώσει 10 αγώνες, όπου είχε όμως και οδυνηρές ήττες, όπως με Φέργκιουσον και Γκάεθτζε.
Για τους αναλυτές ο ΜακΓκρέγκορ είναι καλύτερος μαχητής και μπορεί ο Σερόν να έχει περισσότερα όπλα στη φαρέτρα του, αλλά ο Ιρλανδός έχει τη δύναμη, το πείσμα, την υπομονή. Ο Ιρλανδός θα επιδιώξει να ασκήσει πίεση στον αντίπαλό του και με γροθιές να πάρει αυτό που θέλει. Αλλωστε, ο «Cowboy» δεν τα έχει πάει καλά με μαχητές στο στυλ του Ιρλανδού, όπως με dos Anjos, Diaz, Pettis. Είναι μια κακή συνταγή για τον Σερόν ο Ιρλανδός και αν η μάχη μείνει στο… μποξ, τότε σίγουρα θα έχει πολλά προβλήματα.

Irishman, η καριέρα του σε αριθμούς!

Ο Ιρλανδός επιστρέφει στο «welterweight» για πρώτη φορά από τον Αύγουστο του 2016. Αλλωστε, έγινε ο πρώτος από τους δύο ταυτόχρονους πρωταθλητές δύο κατηγοριών στην ιστορία του UFC όταν κατάφερε να νικήσει τον Eddie Alvarez στο UFC 205. Ο ΜακΓκρέγκορ είναι ένας από τους επτά μαχητές στην ιστορία του UFC για να κερδίσει τίτλους σε δύο κατηγορίες βάρους. Ο Cormier, ο Nunes, ο Cejudo, ο Georges St-Pierre, ο Randy Couture και ο B.J. Penn ολοκλήρωσαν επίσης το κατόρθωμα.

McGregor είναι ένας από τους εννέα μαχητές στην ιστορία του UFC που κέρδισε σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες.

Ο Ιρλανδός έχει κερδίσει 18 από τις 21 νίκες του με νοκ-άουτ. Αυτό περιλαμβάνει επτά από τις εννέα νίκες του UFC.

Είναι ένας από τους πέντε μαχητές στην ιστορία του UFC που κέρδισε με τρία knockdowns σε έναν αγώνα σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις. ολοκλήρωσε επίσης το κατόρθωμα.

Το νοκ-άουτ του Ιρλανδού με τον Άλντο στο UFC 194 στα 13” είναι το ταχύτερο τέλος σε αγώνα τίτλου στην ιστορία του UFC.

Ο ΜακΓγκρέγκορ είναι ο μόνος μαχητής στην ιστορία του UFC που πήρε fight-night bonus σε οκτώ διαδοχικές περιόδους.

Cowboy, η καριέρα του σε αριθμούς!

Είναι η 34η παρουσία του Σερόν στο UFC, τις περισσότερες από οποιονδήποτε άλλον!

Ο Cowboy επιστρέφει στην κατηγορία «welterweight» για πρώτη φορά από το Νοέμβριο του 2018.

Οι 23 νίκες του Σερόν στο διαγωνισμό UFC είναι οι περισσότερες στην ιστορία του UFC.

Οι 17 νίκες του Cowboy στο UFC lightweight είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση στην κατηγορία.

Οι 10 νίκες του Σερόν το UFC lightweight είναι η τρίτη καλύτερη επίδοση στην ιστορία της κατηγορίας.

Τα 20 knockdowns του Cowboy στο UFC είναι τα περισσότερα στην ιστορία της διοργάνωσης.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα μαχητικά αθλήματα με πολλά ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X