Οι πίστες της Formula 1 και το πρόγραμμα του 2020!

Οι πίστες της Formula 1 και το πρόγραμμα του 2020!

Οι μηχανές στο φουλ, η καρό σημαία πέφτει και το υπερθέαμα της F1 αρχίζει! Τουλάχιστον στις πέντε από τις δέκα πιο πρόσφατες σεζόν κάθε Σιρκουί δείχνει τη σημασία που έχει, πως είναι η κατάσταση των top οδηγών, πόσο κοντά είναι οι διαδρομές και πόσοι οδηγοί μπορούν να τερματίσουν.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και η φετινή διοργάνωση της Φόρμουλα 1 «υπόσχεται» συναρπαστικούς αγώνες και εκατομμύρια φανατικοί θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία την έναρξη των Γκραν Πρι.

Τα σιρκουί της F1

Από την έναρξη του Πρωταθλήματος της F1 το 1950, φιλοξένησαν τα γκραν πρι 71 πίστες. Το Σίλβερστοουν της Μεγάλης Βρετανίας, όπου πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας Φόρμουλα 1, υπάρχει στο πρόγραμμα σχεδόν κάθε χρόνο από τότε, αλλά πολλές ομάδες της F1 έχουν αποσυρθεί. Κατά το πέρασμα των χρόνων πολλές νέες χώρες προστέθηκαν, η Ασία και η Ανατολική Ευρώπη έχουν τώρα τις δικές τους πίστες.

Η φετινή σεζόν της F1

Εκκίνηση τον Μάρτιο του 2020 στη φετινή σεζόν της Φόρμουλα 1 με το αυστραλιανό Γκραν Πρι, ενώ το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στο Αμπου Ντάμπι. Στο φετινό καλεντάρι υπάρχουν 22 αγώνες Γκραν Πρι σε τέσσερις Ηπείρους. Το Βιετνάμ είναι η πίστα που θα φιλοξενήσει αγώνα της F1, ενώ στο πρόγραμμα βρίσκεται η Ολλανδία και το Zandvoort, όχι όμως η Γερμανία. Παρακάτω θα δείτε το πρόγραμμα της φετινής F1.

 

Πρόγραμμα F1 2020

Ημερομηνίες Grand Prix και πίστες

15 Μαρτίου – Αυστραλία (Μελβούρνη)

22 Μαρτίου – Μπαχρέιν (Σακίρ)

5  Απριλίου – Βιετνάμ (Ανόι)

19 Απριλίου – Κίνα (Σανγκάη) – Αναβολή εξαιτίας της επιδημίας του κορωναϊού που έπληξε τη χώρα. 

3 Μαΐου – Ολλανδία (Ζάντφουρτ)

10 Μαΐου – Ισπανία (Βαρκελώνη)

24 Μαΐου – Μονακό (Μόντε Κάρλο)

7 Ιουνίου – Αζερμπαϊτζάν (Μπακού)

14 Ιουνίου – Καναδάς (Μοντρεάλ)

28 Ιουνίου – Γαλλία (Λε Καστελέ)

5 Ιουλίου – Αυστρία (Σπίλμπεργκ)

19 Ιουλίου – Μεγ. Βρετανία (Σίλβερστον)

2 Αυγούστου – Ουγγαρία (Βουδαπέστη)

30 Αυγούστου – Βέλγιο (Σπα)

6 Σεπτεμβρίου – Ιταλία (Μόντσα)

20 Σεπτεμβρίου – Σιγκαπούρη (Σιγκαπούρη)

27 Σεπτεμβρίου – Ρωσία (Σότσι)

11 Οκτωβρίου – Ιαπωνία (Σουζούκα)

25 Οκτωβρίου – ΗΠΑ (Οστιν)

1 Νοεμβρίου – Μεξικό (Μέξικο Σίτι)

15 Νοεμβρίου – Βραζιλία (Σάο Πάολο)

29 Νοεμβρίου – Αμπου Ντάμπι (Γιας Μαρίνα)

 

Albert Park Circuit, 15 Μαρτίου

Αρχή με το αυστραλιανό Grand Prix. Εκεί όπου η κατηγοριοποίηση γίνεται ανάλογα με το ποσοστό των οδηγών που αποτυγχάνουν να τερματίσουν.

Τι κάνει πιο εντυπωσιακό το Γκραν Πρι στη Μελβούρνη
Η Μελβούρνη έρχεται ψηλά διότι παραπάνω από το 1/3 των οδηγών εγκαταλείπουν. Με δεδομένο πως είθισται να είναι η πρώτη κούρσα του πρωταθλήματος θα παίξει τον ρόλο του και ως προς τις ομάδες και τα λάθη τους, αλλά και στις στρατηγικές.

Bahrain International Circuit, 22 Μαρτίου

Λόγω της θέσης του στη μέση της ερήμου, πρέπει να ψεκάζεται μια κόλλα πάνω στην άμμο, ώστε να μην εκτοξευθεί στην πίστα κατά τη διάρκεια της κούρσας. Οι νικητές του Grand Prix του Μπαχρέιν δεν πανηγυρίζουν με σαμπάνια. Αντ ‘αυτού, οι διοργανωτές παρέχουν στους νικητές το Waard, ένα τοπικό αναψυκτικό από ρόδια. Επίσης, σε έξι από εννιά περιπτώσεις το Μπαχρέιν καθόρισε τελικό νικητή.

 

Hanoi Street Circuit, 5 Απριλίου

Αυτό η προσωρινή πίστα θα είναι μήκους 5.6 χιλιομέτρων και θα διαθέτει 23 στροφές. Έχει σχεδιαστεί από τον Γερμανό μηχανικό Hermann Tilke, ο οποίος ήταν επίσης υπεύθυνος για έργα σε Sepang, Μπαχρέιν, Σαγκάη, Σιγκαπούρη, Αμπού Ντάμπι, Οστιν, Σότσι και Μπακού.

Τι κάνει το Grand Prix του Βιετνάμ ξεχωριστό;

Το Ανόι θα φιλοξενήσει τον πρώτο νέο αγώνα υπό την ιδιοκτησία της Liberty Media. Ο πρόεδρος και επικεφαλής της F1, Chase Carey, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε σε μία από τις πιο συναρπαστικές πόλεις στον κόσμο αυτή τη στιγμή, με μια τόσο πλούσια ιστορία και ένα απίστευτο μέλλον μπροστά της».

 

Shanghai International Circuit, 19 Απριλίου – ΑΝΑΒΟΛΗ εξαιτίας της επιδημίας του κορωναϊού που έπληξε τη χώρα. 

Το κινεζικό Grand Prix, το τρίτο χρονικά Grand Prix της Formula 1, που δίνει πολύ περισσότερες πιθανότητες να τελειώσουν οι οδηγοί την κούρσα, μιας και το ποσοστό εγκαταλείψεων φτάνει μόλις το 13.3%.


Circuit Park Zandvoort, 3 Μαΐου

Αυτή η διαδρομή 4,3 χιλιομέτρων βρίσκεται στην ακτή, περίπου 40 λεπτά δυτικά του Άμστερνταμ με τρένο. Οι κούρσες ξεκινούν και τελειώνουν στα μισά του δρόμου, όπου υπάρχει μια μεγάλη ευθεία ειδικά σχεδιασμένη για προσπέραση, ενώ το υπόλοιπο της πίστας αποτελείται κυρίως από στροφές.

Τι κάνει το Grand Prix της Ολλανδίας ξεχωριστό;

Ο αγώνας διοργανώθηκε 34 φορές μεταξύ του 1948 και του 1985. Η Ferrari νίκησε εννέα φορές, ενώ ο κορυφαίος οδηγός ήταν ο Jim Clark, με τέσσερις νίκες.


Circuit de Catalunya, 10 Μαΐου

Η πίστα βρίσκεται 32χλμ. από τη Βαρκελώνη. Η διαδρομή είναι μήκους 4,65 χιλιομέτρων, με 16 γωνίες: εννέα δεξιά στροφές και επτά αριστερές στροφές. Η ταχύτητα κορυφής είναι καθοριστική για αυτή τη γρήγορη πίστα με τις μεγάλες ευθείες του. Η διαδρομή χρησιμοποιείται συχνά για δοκιμαστική οδήγηση κατά τους χειμερινούς μήνες, έτσι ώστε οι ομάδες να γνωρίζουν την πορεία προς τα έξω.

Τι κάνει το Ισπανικό Grand Prix ξεχωριστό;

Η αεροδυναμική είναι ένας από τους κύριους παράγοντες επιτυχίας στην ισπανική πίστα GP. Κοντά στη θάλασσα, υπόκειται σε απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες, ιδιαίτερα ισχυρούς ανέμους που αποσταθεροποιούν την αεροδυναμική ισορροπία του αυτοκινήτου.

 

Circuit de Monaco, 24 Μαΐου

Η πίστα βρίσκεται κατά μήκος του λιμανιού του Monte Carlo, και στα 3.340 χλμ. Το συντομότερο κομμάτι στο καλεντάρι της F1. Θεωρείται η απόλυτη δοκιμασία για πιλοτικές δεξιότητες. Το Circuit de Monaco διαθέτει την πιο αργή γωνία της F1, που αναγκάζει τους πιλότους να επιβραδύνουν στα 50km.

Τι κάνει το Grand Prix του Μονακό ξεχωριστό;

Όπως θα ξέρει ο κάθε γνώστης της F1, το Μονακό είναι μία δύσκολη πίστα για να ποντάρει κανείς για συγκεκριμένο νικητή, καθώς το 80% των περιπτώσεων των οδηγών που προηγούνται και είναι στην πρώτη τριάδα πολλές φορές βγαίνουν από το βάθρο των νικητών.  Το Μονακό δίνει τέτοιες κούρσες με απόκλιση νίκης στα πέντε δευτερόλεπτα.

Baku City Circuit, 7 Ιουνίου

Το Circuit της πόλης του Μπακού είναι ένα οδικό δίκτυο στο Μπακού, πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν στην Κασπία Θάλασσα. Το κομμάτι έχει μήκος 6 χιλιόμετρα και διαθέτει 20 στροφές: οκτώ δεξιά και 12 αριστερά.

Τι κάνει το Grand Prix του Μπακού ξεχωριστό;

Παρά το πολύ στενό τμήμα του μέσω του μεσαιωνικού κέντρου του Μπακού, είναι ένα από τα ταχύτερα κομμάτια στο καλεντάρι της F1, με ευθεία έκταση 2,2 χλμ.

 

Circuit Gilles Villeneuve, 14 Ιουνίου

Πήρε την ονομασία μετά τον θάνατο του Καναδού οδηγού της Ferrari έπειτα από δυστύχημα στα δοκιμαστικά στο Grand Prix στο Ζόλντερ. Το κομμάτι της πίστας έχει μήκος 4,36 χιλιόμετρα και έχει 13 γωνίες, με οκτώ δεξιά στροφές και πέντε αριστερές στροφές.

Τι κάνει το Grand Prix του Καναδά ξεχωριστό;

Το καναδικό circuit  έχει μεγάλες ευθείες εκτάσεις, γεγονός που ευνοεί τις ομάδες με τις καλύτερες και πιο ανθεκτικές επιδόσεις. Τα εμπόδια στο Circuit Gilles Villeneuve είναι γνωστά κοντά στην πίστα.

 

Circuit Paul Ricard, 28 Ιουνίου

Το Circuit αρχικά χρηματοδοτήθηκε από τον μεγιστάνα Paul Ricard, αλλά μετά το θάνατό του πωλήθηκε στην Excelis, μια εταιρεία που ανήκει στον υποστηρικτή της Formula 1, Bernie Ecclestone. Έχοντας χρησιμοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια ως δοκιμαστικός χώρος, το κομμάτι των 5,86 χλμ. προσφέρει μια αυστηρή πρόκληση για τους οδηγούς.

Τι κάνει το Grand Prix της Γαλλίας ξεχωριστό;

Το Castellet, βρίσκεται ανάμεσα στις Άλπεις, χρησιμοποιήθηκε μεταξύ 1971 και 1990 και αποτέλεσε τη βάση για 14 μεγάλες κούρσες με τα τρία τελευταία να τα κερδίζει ο Alain Prost. Πολλές προκλήσεις και ταχύτητες μέχρι 330 km / h.!

 

Red Bull Ring, 5 Ιουλίου

Αυτό το Circuit, γνωστό ως A1-Ring, έχει μήκος 4.326 χιλιόμετρα, με συνολικά μόνο οκτώ στροφές: έξι δεξιές και δύο αριστερές. Βρίσκεται κοντά στην πόλη Spielberg σε ένα πανέμορφο λοφώδες τοπίο και φιλοξενεί αγώνες από το 1969.

Τι κάνει το αυστριακό Grand Prix ξεχωριστό;

Είναι ένα πολύ γρήγορο Circuit, με λίγες και σχετικά γρήγορες γωνίες και μεγάλες ευθείες εκτάσεις. Οι οδηγοί ξεπερνούν το 70% του γύρου και τα πιο ισχυρά αυτοκίνητα ευνοούνται σαφώς. Λόγω των καμπύλων τμημάτων, το Red Bull Ring μπορεί να είναι δύσκολο σε υγρές συνθήκες.

 

Silverstone Circuit, 19 Ιουλίου

Ένα πρώην αεροδρόμιο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας φιλοξενεί τον αγώνα. Το Circuit του Silverstone έχει μήκος 5.89 χιλιομέτρων και διαθέτει 18 γωνίες: 10 δεξιές και οκτώ αριστερές. Οι γρήγορες καμπύλες είναι πολύ απαιτητικές για τους οδηγούς, λόγω των εξαιρετικά υψηλών δυνάμεων συμπίεσης.

Τι κάνει το Βρετανικό Grand Prix ιδιαίτερο;

Εκτός από το ότι είναι ένα όμορφο και γρήγορο κομμάτι, το Silverstone είναι ένα οχυρό παράδοσης, όπου γεννήθηκαν πολλοί θρύλοι. Ο πρώτος παγκόσμιος πρωταθλητής GP αναδείχθηκε εκεί το 1950. Μεταξύ των 21 οδηγών που πήραν το ξεκίνημα ήταν ο πρίγκιπας Birabongse Bhanudej Bhanubandh της βασιλικής οικογένειας της Ταϊλάνδης.

 

Hungaroring, 2 Αυγούστου

Το Ουγγρικό Grand Prix του 1986, που κέρδισε ο Nelson Piquet, ήταν το πρώτο Grand Prix της Formula One που θα πραγματοποιηθεί μετά το Iron Curtain. Έκτοτε ο Ούγγρος GP είναι προγραμματισμένο κάθε χρόνο. Το Hungaroring έχει μήκους 4.381 χλμ.

Τι κάνει το Grand Prix της Ουγγαρίας ξεχωριστό;

Οι πολλές γωνίες, λίγα ίσα τμήματα, η θερμότητα και η σκόνη συνωμοτούν, ώστε να κάνουν τους αγώνες σε αυτή την πίστα μια δύσκολη πρόκληση τόσο για τους οδηγούς όσο και για τα αυτοκίνητα. Η προσπέραση είναι εξαιρετικά δύσκολη για το Hungaroring και μια καλή θέση εκκίνησης είναι συχνά καθοριστική για την επιτυχία.

Circuit de Spa-Francorchamps, 30 Αυγούστου

Αυτό το Circuit στις Αρδένες έχει μήκος 7 χιλιομέτρων, με 19 γρήγορες και μεσαίες γωνίες: εννέα δεξιές στροφές και 10 αριστερές στροφές. Είναι το μακρύτερο κομμάτι στο καλεντάρι της F1 και γενικά θεωρείται ένα από τα πιο απαιτητικά, συνδυάζοντας τη μακρύτερη ευθεία της F1 με δύσκολες καμπύλες.

Τι κάνει το Βελγικό Grand Prix ξεχωριστό;

Δεν αποτελεί έκπληξη για όποιον γνωρίζει τις βελγικές Αρδένες, πως ο καιρός παίζει σημαντικό ρόλο. Είναι πάντα απρόβλεπτος. Κάποτε στη μακρά παράδοση της συγκεκριμένης πίστας, έβρεχε για 20 διαδοχικά χρόνια. Οι αλλαγές των ελαστικών κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι πολύ συχνές και είναι κρίσιμος παράγοντας για την επιτυχία.


Autodromo di Monza, 6 Σεπτεμβρίου

Αυτή η πίστα μήκους 5,79 χιλιομέτρων κοντά στο Μιλάνο κατασκευάστηκε το 1922, μία από τις πρώτες ειδικές πίστες αγώνων στον κόσμο. Η ιστορία του Cirquit είναι στενά συνδεδεμένη με τη Ferrari. Η Μόντζα είναι ένα από τα ταχύτερα Cirquit στο Καλεντάρι της F1 και στο 75% των γύρων οι οδηγοί έχουν τέρμα πατημένο το γκάζι!

Τι κάνει το Ιταλικό Grand Prix ξεχωριστό;

Εκτός από την ατμόσφαιρα, με δεκάδες χιλιάδες ενθουσιώδεις ‘tifosi’, η Monza αποτελεί εγγύηση για θεαματικούς αγώνες. Ο συνδυασμός των μακριών ευθειών και των στενών στροφών αποτελεί πρόκληση τόσο για τους οδηγούς όσο και για τα αυτοκίνητα. Στο τέλος του αγώνα, τα φρένα και τα σώματα είναι εντελώς φθαρμένα…


Marina Bay Street Circuit, 20 Σεπτεμβρίου

Το Grand Prix της Σιγκαπούρης είναι ο μόνος αγώνας που διεξάγεται το βράδυ. Το Cirquit «Marina Bay Street» είναι μήκους 5,07 χιλιομέτρων και η κατεύθυνση οδήγησης είναι αντίθετη. Όπως και τα περισσότερα Cirquit, έχει λίγες περιοχές… εκτόξευσης και προσφέρει λίγες ευκαιρίες για προσπέραση.

Τι κάνει το Grand Prix της Σιγκαπούρης ξεχωριστό;

Είναι ένα από τα πιο αργά Cirquit, με τοίχους και κράσπεδα κοντά στην πίστα. Οι γωνίες των 90 μοιρών και η ανώμαλη επιφάνεια δεν δίνουν στους οδηγούς καμία ευκαιρία να χαλαρώσουν. Παράλληλα, η πίστα είναι εξαιρετικά δύσκολη για τα ελαστικά. Ξεκινώντας από την pole position είναι η καλύτερη ευκαιρία να καταλήξεις στην κορυφή.

Sochi Autodrom, 27 Σεπτεμβρίου

Ο αυτοκινητόδρομος του Soči βρίσκεται στο θέρετρο της Μαύρης Θάλασσας του Σότσι. Η διαδρομή είναι μέρος ενός συγκροτήματος που χρησιμοποιείται για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 και αποτελείται από δύο πίστες. Η μεγάλη πίστα, συμπεριλαμβανομένων 1,7 χιλιομέτρων δημόσιων δρόμων, χρησιμοποιείται μόνο για αγώνες F1. Έχει μήκος 5.85 χιλιόμετρα και διαθέτει 19 γωνίες: 12 στροφές δεξιά και επτά αριστερές στροφές.

Τι κάνει το ρωσικό Grand Prix ξεχωριστό;

Ο συνδυασμός μεγάλων ευθειών και γωνιών υψηλής ταχύτητας του Cirquit το καθιστά ένα από τα γρηγορότερα κομμάτια της Formula 1. Είναι επίσης ένα από τα μεγαλύτερα, μετά από το Spa-Francorchamps και το Silverstone.


Suzuka International Racing Course, 11 Οκτωβρίου

Η Suzuka είναι ένα πολύ γρήγορο Cirquit, μήκους 5.81 χιλιομέτρων, με 18 γωνίες: 10 δεξιές στροφές και οκτώ αριστερές στροφές. Ο μεγάλος αριθμός γρήγορων γωνιών και ο απρόβλεπτος καιρός είναι δύσκολος για τα ελαστικά.

Τι κάνει το Ιαπωνικό Grand Prix ξεχωριστό;

Η κατεύθυνση οδήγησης είναι δεξιόστροφη και αριστερόστροφη. Η Suzuka είναι η αγαπημένη πίστα των οδηγών, καθώς η εναλλαγή μεταξύ γρήγορων και αργών γωνιών τους προσφέρει την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν όλα τα ταλέντα τους.

 

Circuit of the Americas, 25 Οκτωβρίου

Αυτό το Circuit κοντά στο Όστιν του Τέξας είναι μήκους 5,5 χιλιομέτρων και έχει 20 γωνίες: εννέα δεξιές στροφές και 11 αριστερές στροφές. Η κατεύθυνση οδήγησης είναι αριστερόστροφη. Η διάταξη βασίζεται εν μέρει στα Circuit Silverstone και Hockenheim. Είναι ένα σχετικά πρόσφατο Circuit, το οποίο άρχισε επίσημα στις 21 Οκτωβρίου 2012. Το Circuit της Αμερικής φιλοξενεί επίσης το Moto GP.

Τι κάνει το Αμερικανικό Grand Prix ξεχωριστό;

Ένα ωραίο χαρακτηριστικό του Circuit είναι οι ευρείες γωνίες. Ενθαρρύνουν τους οδηγούς να ακολουθούν πολλαπλές γραμμές αγώνων, γεγονός που κάνει συναρπαστικές μάχες προσπέρασης.

 

Autodromo Hermanos Rodriguez, 1η Νοεμβρίου

Η πίστα Hermanos Rodriguez στην Πόλη του Μεξικού έχει μήκος 4.304 χιλιόμετρα και μετρά 17 στροφές. Ονομάστηκε έτσι από δύο αδελφιά στο Μεξικό, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε αγωνιστικά δυστυχήματα. Λόγω των πολλών γωνιών υψηλής ταχύτητας, είναι ένα από τα ταχύτερα Cirquit στο καλεντάρι της F1. Το Cirquit δεν χρησιμοποιείται μόνο για αγώνες αυτοκινήτων: ο μαραθώνιος του Μεξικού τελειώνει επίσης με έναν γύρο στην πίστα.

Τι κάνει το Μεξικάνικο Grand Prix ξεχωριστό;

Για ένα, το κομμάτι είναι πασίγνωστο. Μια άλλη πρόκληση είναι η ανύψωση: στα 2.285 μέτρα ο αέρας είναι λεπτός, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα τόσο στους οδηγούς όσο και στους μηχανικούς.

Interlagos Circuit, 15 Νοεμβρίου

Αυτό το Cirquit μήκους 4.309 χιλιομέτρων στο Σάο Πάολο λειτουργεί αριστερόστροφα και διαθέτει 15 στροφές. Το επίσημο όνομα είναι «Autodromo Jose Carlos Pace». Το cirquit φιλοξενεί το βραζιλιάνικο Grand Prix από το 1972. Εκτός από το αγωνιστικό αυτοκίνητο, η διαδρομή χρησιμοποιείται επίσης για αγώνες ποδηλασίας.

Τι κάνει το βραζιλιάνικο Grand Prix ξεχωριστό;

Ο συνδυασμός ενός τμήματος με σφιχτές και αργές γωνίες και ένα μακρύ ίσο τέντωμα το καθιστούν ένα από τα πιο ποικίλα Cirquit, με πολλές συναρπαστικές ευκαιρίες προσπέρασης. Το λοφώδες έδαφος, η θερμότητα και οι απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες προσθέτουν στις προκλήσεις που προσφέρει το βραζιλιάνικο Grand Prix τόσο στους οδηγούς όσο και στα αυτοκίνητα.

 

Yas Marina Circuit, 29 Νοεμβρίου

Η Yas Marina έχει μήκος 5.55 χλμ και 21 γωνίες, οι 9 δεξιές στροφές και 12 αριστερές στροφές. Η κατεύθυνση οδήγησης είναι αριστερόστροφη. Η διαδρομή είναι χτισμένη σε ένα νησί που διαθέτει επίσης το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο εσωτερικού χώρου, το Ferrari World Abu Dhabi. Ο συνδυασμός μερικών μακριών ευθειών και πολλών φουρκέτες καθιστούν μια ποικίλη και συναρπαστική πίστα, όπου η προσπέραση είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Τι κάνει το Grand Prix του Abu Dhabi ξεχωριστό;

Εκτός από τη μοναδική του θέση σε ένα νησί, είναι το μόνο Cirquit όπου καλύπτονται όλες οι κερκίδες για να προστατεύσουν τους θεατές από τον ήλιο της ερήμου. Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό του Grand Prix του Abu Dhabi είναι ότι ξεκινάει από το φως της ημέρας και τελειώνει στο σκοτάδι.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Formula 1 με αμέτρητα ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X