Τσιτσιπάς - Ζβέρεφ: Όλα για τα ημιτελικά του ATP Finals!

Τσιτσιπάς – Ζβέρεφ: Όλα για τα ημιτελικά του ATP Finals!

Εναρξη: 22:00, 13/11/2019
Γήπεδο: Λονδίνο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έσπασε το ρόδι κόντρα στον Μεντβέντεφ και με νίκη επί του Ζβέρεφ θα βρεθεί μια ανάσα από τα ημιτελικά του ATP Finals στο Λονδίνο.

Σούπερ ο Τσιτσιπάς!
Εντυπωσιακός ο Τσιτσιπάς, πέτυχε την πρώτη νίκη της καριέρας του απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ στο Λονδίνο και στο ATP Finals! Επειτα από 5 συνεχόμενες ήττες κέρδισε με 7-6(5), 6-4 τον Ρώσο στην πρεμιέρα του στο ATP Finals και έγινε ο πρώτος Έλληνας στην ιστορία που τα καταφέρνει! Ο Τσιτσιπάς ήταν ουσιαστικός και στο κρίσιμο σημείο του 2ου σετ έφτασε στο μπρέικ που του χάρισε τη νίκη. Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε το 1ο βήμα για την είσοδο του στους “4” του ATP Finals κι επόμενο εμπόδιο αυτό του Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ποια είναι όμως τα σενάρια πρόκρισης για τον Τσιτσιπά στο group Andre Agassi; Ο Ελληνας πρωταθλητής προκρίνεται αν: κερδίσει τον Ζβέρεφ και ο Μεντβέντεφ κερδίσει τον Ναδάλ, αν κερδίσει τον Ζβέρεφ στα δύο σετ και ο Ναδάλ κερδίσει τον Μεντβέντεφ στα τρία σετ!

Εκανε το μεγάλο βήμα ο Ζβέρεφ
Εξαιρετικός ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ “ξόρκισε” τον κακό του δαίμονα που ήταν ο Ράφα Ναδάλ. Με εντυπωσιακή εμφάνιση επικράτησε 2-0 σετ και έτσι μετά από πέντε διαδοχικές ήττες τον νίκησε για πρώτη φορά. Ετσι, μπήκε κι αυτός στο κλειστό club των αθλητών που έχουν επικρατήσει και των τριών μεγάλων.  «Θα είναι ενδιαφέρον ματς. Έκανε φανταστικό παιχνίδι κόντρα στον Μεντβέντεφ, ειδικά από τη στιγμή που ήταν το ντεμπούτο του εδώ. Δεν είναι εύκολο αυτό. Ανυπομονώ για το ματς» τόνισε.

Τσιτσιπάς vs Ζβέρεφ, η παράδοση

Πρόκειται για την 5η μεταξύ τους αναμέτρηση στο tour, με τον 21χρονο Έλληνα πρωταθλητή να έχει το πάνω χέρι με 3-1 νίκες. Ειδικότερα, ο Τσιτσιπάς μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες, μετά την ήττα από τον Ζβέρεφ το 2018 στην Ουάσινγκτον, στην πρώτη τους συνάντηση στο tour.

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X